BUBBLE 2 - infotråd

18911131424

Kommentarer

  • Hmm, ach så; hur som haver, paddor skall smiskas till helgen, det är det primära, kan paddorna få in andra motståndare samma dag så är det väl bra för paddorna, de elaka dvärgarna är nöjda med en match i helgen, allt annat är bonus. Så vad säger du Klas?
  • Utan att ha förankrat det med någon annan så kan jag gissa att en lagom stor muta till tävlingsledningen skulle kunna leda till att fyra matcher är tillräckligt...

    Regeln är egentligen till för att man ska undvika att en liten grupp spelar matcher uteslutande mot varandra, men om ett litet undantag från den regeln gör att alla ni kan spela fler matcher på söndag så tror jag inte att det är något problem.
  • INtressant idé med en fyrkant. Dock var det mest fredag som jag ville lira på (från det att jag vaknat kl 9 på morgonen tills midnatt då jag lägger mig). Lördag och söndag viker jag helst åt annat pyssel. Jag har en luggsliten plan (typ 15 år gammal) med alla tillbehör till. Skriv alternativt ring och boka in er i råtthålan på mariehemsv 33B.

    Drugstore Cowboys skulle vara lite av en dröm att få möta. Alvkött är så mört. Kan jämföras med blodig Entrécote. Med lite snytingar på alvnäsorna så får vi lite rött till också =)

  • @Kristoffer: Aj aj det låter himla farligt att möta dina råttor. När jag möter så pass farliga motståndare brukar jag foula en gång per runda bara så att mina spelare åker i utvisningsbåset och därigenom överlever. Men sen vet man ju aldrig, på AV7 kanske det blir en och annan skada av misstag när man kör den taktiken. AV8 med Piling On kan ju också vara lite vanskligt, man vill ju inte lägga sig ner hur som helst när man möter ett så desperat lag som mitt.

    Ska vi köra fredag kväll då? Jag kan ansluta tidigast 1830. Förstod jag det rätt att vi kan samlas ett mindre gäng hos dig, i så fall tar jag med en extra plan och så om fler ansluter så kanske vi hinner köra ett par matcher back-to-back.

    Jag kan erbjuda mitt hem, Gnejsvägen 14C också om det behövs en arena för matcher lördagen eller söndagen.
  • Jag spelar gärna mot Elaka dvärgar. Det är svårt att säga exakt när jag har tillfälle att spela, men jag möter gärna vem som helst som inte är upptagna med Fanatic.

  • edited 29 september 2009 22:31

    @Odium_Khan: Passar mig perfekt =)

    Finns det ingen som vill clasha mot mig onsdagkväll efter middagen??? Finns mycket utrymme under fredagen också...en fyrkant var länge sedan sist så det skulle vara härligt bara det inte är repriser på våra senaste matcher

  • Yay! Kappas nya Match-bandanas har just kommit!

  • edited 29 september 2009 23:31
    Finns det någon möjlighet att få in +- statestik i tabellen? Gällande TD & Cas? 16-10(+6) samt 11-13(-2) t.ex. så ser man ju snabbt om någon ger mycket stryk men gör få mål etc., på ett snabbt och smidigt sätt, eller blir det för mycket för våra stackars mods.?
  • Det vore intressant att se. Jag tror jag skulle hamna ganska långt minus på Cas...

  • Det är egentligen inget större problem, blir bara två siffror till som ska ändras för varje person och match (vilket är lite negativt), men å andra sidan underlättar det lite när man ska ordna lagen efter TD/CAS, samt att det blir lättare att upptäcka misstag med inrapporteringen (vilket båda är positiva).

    Vad tycker NHH & Herr Termos?
  • Jag säger ok till ±-notation

  • Låter bra, måste erkänna att jag är dålig att uppdatera den tabellen. :P

  • edited 30 september 2009 15:16

    Allright! Holy Sons of the Pitches har nyss anmält sig för en drabbning ikväll =)

  • Setomidor, jag ska försöka. ;)

  • edited 1 oktober 2009 11:08

    Är det någon som är sugen på att dela en beställning från impact! Miniatures? De har en hel del alternativa modeller och spelgodis. Frakten kostar €5, vilket blir mycket eftersom jag just nu tänkt beställa för €2 :P

  • Jag har lurat på en eller två coachingmodeller från Impact. Det beror dels på om de skalat om sin Beer garden beauty, som ett rykte gjorde gällande. Sedan lurar jag faktiskt på ett komplett Slann-lag också från deras samarbete med RollJordan. Låt mig budgetera lite så återkommer jag.
  • Slannlaget är faktiskt väldigt nice! Jag hade tänkt beställa snötrollet, men det verkar vara slut...

  • JAG HATAR MIN SATANS DATOR!!!! Hade i stort sett skrivit klart om matchern Holy Pitches vs Trashcan Burners när fanskapet backade och vägrade få fram sidan igen. Många könsord sades i min lägenhet och jag orkar inte skriva om. Skulle gissa att jag lagt ner 30 minuter på den intressanta texten. gfcvg lhi g liug

  • Alltså jag tycker det här är ett ganska konstigt spel.. Hur kommer det sig att en stjärnspelare kan bli omringad av 8 Skaven, sen som av en händelse blir det en eldexplosion runt honom. Bara han står kvar och en Skaven gråter, alla hans vänner är medvetslösa eller värre.

    När han sedan joggar mot Endzone med bollen så SNUBBLAR jäv-ln på nåt konstigt sätt och det blir ingen Touchdown. WTF mates?

  • Hade i stort sett skrivit klart om matchern Holy Pitches vs Trashcan Burners när fanskapet backade och vägrade få fram sidan igen.

    Det är ju alltid ett hett tips när man skriver långa inlägg att göra det i typ wordpad och spara med jämna mellanrum.

  • Ingen som vill spela en match med start senast kl 16 idag?

  • edited 2 oktober 2009 20:23

    Efter att ha smiskat padda idag så är detta en shout-out till följande lag:

    Vis Via Vidicators, Sons of Pitches, CM-Blubells, Plaguemates & Midgard Maniacs.

    Jag är fri att spela nästa helg, fr.o.m Fredag förmiddag; från kl. 10 (och som senast med start kl. 17) Samt Lör/Sön whenever, dock gärna tidigt. (Kan även spela nu på Söndag fr.o.m kl. 15)

    Så bring it on!

  • Blev inte uttagen till min innebandymatch imorgon (pinsamt att erkänna på ett forum) men som tur var så har jag ett annat lag att spela med =) Någon som som vill testa sina skills under lördag förmiddag/dag??

  • Man kan knappt tro att det är sant. Trots TRE Apotekare under min match mot Onda Dvärgar United så dog en Blitzer och en Catcher fick Miss next game! Det var en saftig back i team value...

  • edited 3 oktober 2009 15:02
    Senaste nytt från TT:
    Gästande Drugstore Cowboys föll på eget grepp och lyckades inte bryta Trashcan Burners segersvit på Mariehemsvägens arena igår kväll.

    En jämn och intensiv match som slutade i favoriterna Burners favör igår inleddes med ett lyckosamt knivnummer från Cowboys nyförvärv, Vioxx, som satte Burners spjutspets Fleshcutter i KO-båset (där han fick stanna resten av matchen!). Efter att också råttornas defense-specialist och lagkapten Scifinx gjort honom sällskap ställde mörkalverna in sig på att rensa planen från råttor och köra en cage ner mot mål i turn 8. Dock slog den illvilliga planen tillbaka och det var alvernas rustning som förblev den svagaste. Inte mindre än tre skador radades upp i Burners favör, varav en livshotande (som dock kunde avstyras med lite magisk kylspray).
    Poängen kom trots allt i runda 8 och Burners ställde upp för ett försök till One-Turn-Score. Efter att publiken möljt in på planen och lämnat endast en av Cowboys linemen stående blev kedjeknuffandet osedvanligt lätt och en runner kunde knuffas in hela tre rutor på Cowboys planhalva. Nere i endzone hade publiken också möljt upp ett hål i Cowboys försvar och där kunde runnern lätt springa in med bollen och behövde bara en GFI för kvittering. Alla coacher som varit med ett tag och som läser detta behöver nog inte fler ledtrådar för att räkna ut resultatet av denna GFI.

    Kvitteringen kom istället tidigt i andra halvlek utan större ansträngning från Burners anfall. Med nio man mot elva försökte nu Cowboys återigen cage:a ner för en långsam TD, men cage:en svärmades av det rutinerade Burners-försvaret. Ett fatalt misstag från Cowboys coach ledde sedan till turn-over och ledningsmål för Burners som nu vänt matchbilden totalt både skade- och poängmässigt. Ett sista desperat försök till kvittering från Cowboys stoppades då spelarna helt tappat koncentrationen och slösat bort sina re-rolls på illegal procedures. Slutresultat Burners 2 - Cowboys 1.

    Vår expertkommentator, Morg'Nt Jihde, uttalade sig:
    "Trashcan Burners vinner denna match på rutin. De har nu en imponerande segersvit i ryggen och är i stort sett klara för slutspel. De har mycket skickliga spelare som lätt ställer om mellan anfall och försvar, däribland ligans största stjärna, Scifinx. Jag tycker Cowboys gick in i detta möte med övermod: ställer man upp mot ett sådant här lag måste man snabbt låsa upp de snabba motståndarna och bryta deras ben, annars så kan det bara sluta på ett sätt. Om man dessutom serverar Burners en sådan chans som man gjorde i H2T5, då är man värd att förlora."

    Morg'Nt Jihde sökte igår kväll Odium_Khan för en kommentar på dessa synpunkter och är sedan dess anmäld försvunnen.
  • Plaguemates söker lämpligt motstånd på söndag 18.00.

    Efter ett längre speluppehåll av familjär karaktär är nu Plaguemates åter på banan. Det svarta moln av asätare som setts cirkulera runt träningsanläggningen har nu skingrats med hjälp av ond magi och ren illvilja.

    Så om någon känner sig manad att bli besudlad, så är vi grymt på.

  • De elaka dvärgarna är på, om du inte redan har hittat en motståndare.
  • Onda dvärgar, faller mig på läppen. Utsökt.. FUSK?

Sign In or Register to comment.