BUBBLE 2 - infotråd

17810121324

Kommentarer

  • Det var en bra och jämn match mot Chaos ball-stars men till slut blev det 1-0 till mig :)

  • Forsell: Jag har precis fått söndagkvällen ledig (skulle ha spelat Settlers men fick manfall). Så jag tar gärna en Blood Bowl match istället.
  • @Rolling snakes: Onsdag kväll borde passa alldeles utmärkt! Jag är inte alls orolig för din snöboll, han kommer stå med sin Disturbing Smell och yla smädelser åt vädergudarna medan mina Saurusar gör njurpaj av dina linemen.

  • Odium_Khan: Jag tror inte vi kan spela; vi har ju redan kört en match, och jag har inte mött några andra efter det.

  • TT (Tackle Tidningen)

    Senaste nytt nu har Black Bog Boulders äntligen fått sina lagtröjor levererade (dom är färdigmålade)

    "Nu är vi redo för lite smutisigt spelande" var coach ens ända kommentar till TT's utsände.

    Det ska bli spännande att se hur de nya BBB beter sig på planen men med tanke på motorsågs ljuden och troll gymtningarna så tror jag inte vi kan förvänta oss något enastående passnings spel.

  • Plaguemates, söker lämpligt lag att besudla. Måndag eller tisdag kväll, runt 18. Någon som känner sig hugad och nyvaccinerad?

  • Är det någon som har .pdf-filen av LRB6? Filen verkar ha tagits bort från alla officiella instanser.
  • Kastar upp den på mitt ACC-konto: LRB 5 + Experimental

  • edited 22 september 2009 10:44

    Tackle Tidningen, Umeå
    Igår spelades en match på Fusk arena som närmast kan kallas ett klankrig. Trots sin exil tog Nippon Kappas Coach Spleenter upp Clan Eshins mantel och utmanade fiendeklanen Moulder. Det blev en hård match mellan Kappas och Misfits, som slutade oavgjort i och med Misfits mål i sista minuten.

  • Och alla viktiga spelare övelevde i TMNK! Grattis!

  • ...som slutade oavgjort i och med Misfits mål i sista minuten.

    Efter att TMNK gjorde turnover två gånger samma halvlek på dubbel dödskalle dom sista rundorna. :P

  • Någon som vill spela mot mig på lördag eller söndag kväll? Det måste tyvärr bli efter att min son lagt sig att sova, säg 20:30 eller så.

  • Johan: Har tyvärr matcher inbokade för lördag redan, men förhoppningsvis kan vi hitta en tid som passar relativt snart!

  • Nu är BBB Rooster uppdaterad

  • MakMed: Kul! Väx till dig lite så ska vi spela sen ;)

  • Jag tror det har blivit något fuffens i match-rapporteringen för Cortesian Carnivores. Tydligen förlorade de 3-1 mot Step Aside Juniors och vad, 3-0 mot Misfits, och lyckades trots detta få 90k winnings?

  • Blev ett visst omkast i siffrorna :) Förlusten mot SAJ är tyvärr korrekt...

  • Jag spelar gärna (då jag inte skall vara med på Fanatic) till helgen, helst mot coacher med hög TV, som Maniacs eller Plaguemates(om de senare skulle växa till sig litet, eller köpa en Beast, som ju är awesome x2) alt. coacher som inte har något emot 4-600K i inducements, själv är jag lite skeptisk till allt för stora gap mellan lag, men kan väl spela mot vem som helst egentligen. Så hör av er! Annars funkar helgen efter Fanatic också.

  • Jag tar gärna en match under Fanatic. Jag kommer inte heller att spela storspel då, och jag har ingenting emot inducements :) Har länge velat testa Morg eller en Wizard.

  • De 20.000 förtappade själar som tagit sig till, Tomtebo Blood Bowl and Public Execution Park, skulle inte bli besvikna. Matchen mellan Nurgle Plaguemates och Vis Viva Vindicators, bjöd på hårda smällar och tvivelaktigt bollspel... De enda besvikna åskådarna, var nog de otaliga asätare som med lystna blickar hovrade över arenan, dit lockade av den stank av död och förruttnelse de båda lagen bidrar med. Ty regenererande lag har ju en magisk (no shit?) förmåga att, oavsett hur illa däran de än är, så lyckas de oftast ta sig själva samman till nästa kick-off... Inga gratis snax här inte.

    En väl avvägd blitz på första kick-offen lade grunden till en tidig Plaguemates turn-over. Redan i T1 så återfanns ett Skelett och en Zombie hos farbror doktorn. Zombien kund dock återvända och fullfölja matchen, medan Skelettet även blir borta nästa match, den skadade ryggen kommer desutom att orsaka problem resten av karriären, med otaliga låsningar och ihop klämda diskar(?). När VVV insåg att 1-0, skulle vara ett faktum inom kort, så beslöt de sig för att rikta all energi på att jämna ut odsen lite vilket resulterade i att Warior nr 1 fick sig en rejäl snyting av Mumie nr 2 i T6, många betvivlade att han skulle återses i denna match, men redan vid nästa kick-off var han på plats igen. En tidigt KO´d Rotter fick dock inte smaka gräs för än långt in halvlek 2, ett tydligt mönster förövrigt hos Nurgles stolthet, hamnar de KO-boxen så stannar de de där... Pestigor nr 7 kunde således defilera in 1-0 utan större uppvaktnnig i T6. Zombie nr 13 avslutade sedemera Rotter nr 13´s korta (en knapp halvlek) karriär, genom att bryta nacken på det stackars kräket.

    Trots en quick snap på kick-offen i andra halvlek, samt en extra arm och sure hands lyckades inte Pestigor nr 7 plocka upp den ack så viktiga bollen... Vilket (så klart) ledde till en turrn-over, men innan Ghoul nr 5 kunde kvitera till 1-1 i T3, så puttades stackars Zombie nr 13 ut i publiken och skador uppstod... men som sig bör, när man är Zombie, lät han inte sig hindras av detta, utan gjord ny entre bara moment senare. Ett upplopp på läktaren urartade och de båda lagen kunde bara stå och se på när matchklockan tickade vidare trots att spelet stod helt stilla.
    Efter ett klassiskt cage-anfall och ytterligare en Zombie skickad för omvårdnad, kunde Rotter nr 9, som förste Rotter någonsin att passera mer än en trdjedel in på offensiv planhalva, avgöra med sin 2-1 TD i T8

    Slutsatsen vi alla kan dra är, att Nurgle regerar de yttre delarna av Tomtebo, det är svårt att ge odöda och förrutnade lag permanenta skador och vi har en stor flock hungriga och dj-igt gringa asätare på drift

  • Det finns gudar (säkert omkring 4 st) som verkligen inte gillar mina Blitzers! Den första räddas just och pass från döden men kommer undan med en niggling sin första match, den andra får inte bara en utan TVÅ stenar i huvudet under sin! Kappas verkade ta det lite lugnt med Trashcan Burners ikväll, kanske efter en liten överenskommelse mellan de två Skaven coacherna...

  • edited 27 september 2009 23:55

    Nu börjar mina förbaskade råttor bli jäkligt uppkäftiga och behöver sättas på plats. Efter deras senaste seger över Nippon Kappas så kom lagkaptenen Scifinc the Whisper fram till mig och påstod att laget gjort sig välförtjänt av en tvätt av matchtröjorna. Till råga på allt så vill Flesh-Cutter att det ska finnas allehanda korvattribut i närheten av sidlinjen (såsom ketchup/senap, bostongurka, räksallad med mera) för att få lite mer smak på vissa motståndare.

    Hur ska en hårt arbetande svensson som jag jag ha råd med det ena än det andra? Coachningen är bara för nöjes skull och ger ingen som helst inkomst. Är det någon vänlig själ som kan daska till rått-kräken inom en snar framtid? Onsdag kväll & hela fredagen passar för BB matcher //Trashcan Burners coach

  • edited 28 september 2009 14:27

    Jag har svårt att vänja mig vid MV9-Gutter Runners. Damn, de löper snabbt.

    Annars en CAS-tastisk match mot Chi Ming Bluebells igår, 4-2 i "riktiga" CAS; och sen två snubblingar som också ledde rakt till sjukstugan.

  • +1 som inte fånar sig med Warhammer i helgen utan gärna tar en BB-match istället. Hemlighållaren & Kristoffer, ska vi slå till med en threesome? Vendetta, vi har redan mötts, men om vi gaddar ihop oss fyra coacher så kanske vi kan få två matcher i var sida vid sida. Bara en ide...
  • Odium_Khan: Att vi redan har mötts en gång gör ju inget, så länge det är fem matcher emellan, vilket det ju blir om jag möter HH's Nippon Kappas innan dig, ifall vi ska sikta på ett 2x2 matchers upplägg dvs. Jag vet inte om Trashcan Burners har mött dig redan (inom 5 matcher)?

    Upplägget skulle i så fall bli (om det ska funka optimalt för mig med 2x2 tänket):

    Metallurg .vs. Nippon Kappas
    Drugstore C .vs. Trashcan B.
    Metallurg .vs. Drugstore C (då det nu är 5 matcher emellan)
    Trashcan B. .vs. Nippon Kappas

    Det förutsätter ju att de andra inte mött varandra, att de har tid och ork osv. etc.

    Så vad säger de inblandade coacherna?
  • Jag ska se om jag har tid att spela på söndag, om någon vill spela mot mig ?

  • edited 29 september 2009 08:08

    @ Kaptenen: Tänk på att Drugstore också måste ha hunnit med fem andra matcher emellan.

  • Vendetta: Burners och Kappas har precis mötts så det måste bli ett annat upplägg. Om G.K. kan vara med på söndag, ska vi alla försöka samlas på söndag också? Eller kan det rent av bli tal om en tvådagars? Jag kan lira båda dagarna och ger förtur åt de jag inte redan mött (Burners, Kappas, G.K.s lag).
  • jag hinner bara spela en match på söndag :( har mycket att göra hemma.. så då får det bli mot johan forssell...

  • edited 29 september 2009 13:41
    Tyvärr så kan jag varken möta Kappa (4 matcher sen), Burners (3 matcher sen) eller Cowboys (2 matcher sen) än, annars skulle jag kunna hjälpa till att lösa söndagens knut.
Sign In or Register to comment.