BUBBLE 2 - infotråd

145791024

Kommentarer

  • Jag tänker inte ta bort några lag som inte går ut officiellt med sina avhopp, såsom Orcmonton Boilers gjorde. Däremot kan jag tänka mig ta bort lag som inte betalat liga-avgiften.

  • Samtliga lag är "med", det är bara det att (som vi visste innan) vissa coacher varit bortresta under starten av ligan. Andra är nya, och vissa har bara fullt upp. Det drar nog igång ordentligt så småningom, när dammet från kursstarterna börjat lägga sig till exempel.

  • Precis, bara för att man inte kan få till sina matcher under "utsatta omgångar" är det bara vänta några dagar och kontakta nästa motspelare istället. De förlorade matcherna tar man igen sen när tillfälle ges. Alla ska fortfarande möta alla i slutändan.

    Lottningen är framför allt till för två saker:

    1. Undvika tidig cherry picking (hitta mjuka lag att slå sönder och få mycket spp av)
    2. Ge coacher en knuff i rätt riktning för att inleda ligan mot eventuellt okända människor.
  • Chaos Ball-stars och Nurgle Plaguemates gjorde just upp på pitchen om vilket lag som är ondast - är det laget med de förruttnade spelarna, eller killarna med muterade monster? Tja, efter att Chaos Ball-stars alv blev sönderfoulad i andra turen så sattes ribban, och efter det delades skador friskt ut - fyra casualties från nurgle och tre från kaos (samtliga delades ut av big guys).

    Inte nog med att matchen innehöll sju skador, varav ett enda dödsfall, Chaos Ball-stars placerade vid en tidpunkt i spelet (d.v.s. just innan deras goblin, den ende i laget som brydde sig det minsta om bollen förutom den skadade alven, hoppade i mål) sju Nurgle Plaguemates-spelare i KO-boxen. Alla fans blev helt vilda av massakern, så vilda att när minotauren Ushi-oni puttade ut en chaos warrior i publiken så hjälpte de till att öka antalet till åtta!

    Tappert spel av båda lagen!

  • edited 1 september 2009 09:07

    Jag är tillbaka i Sverige, men ligger sjuk med influensa :P

    MadMek: Du (och alla andra) kan från och med idag spela de fyra första omgångarna, i vilken ordning som helst och oavsett hur många matcher som spelats av dig / din moståndare.

  • Det låter bra att du är tillbacka, då får vi spela en match snart lizards vs lizards :)

  • har du åkt på gris sjukan Seto? :O
  • Onsdagkvällens mördande värme på FUSK-arena tog ut sin rätt i matchen mellan Nurgle Plaguemates och BlackBog boulders, flertalet spelare i de båda lagen kolappsade under den bränheta solen och fick snällt ligga och se på under följande drive.

    De 17,000 fansen, jublade och levde rövare i största allmänhet och sporrade Plaguemates till stordåd i 1:a halvlek. Redan turn 1 blev snottling nr.1 så svårt skadad av, pestigor Sars, att han missar nästa match. Under tiden passade Rotter Bjarne på att foula sönder höften på Oger nr.1.

    Sedan rullade slakten på, Snottling nr.5 badly hurt T2, Snottling nr.12 dödad i T3, i T4 försökte Oger nr.3 blocka rotter Bjarne, men slutade i dougouten med en bruten käke... Även snottling nr.6 dog i T4. T5 slutade med att rotter Bjarne skickades av planen efter ett regelvidrigt påhopp på Oger nr.2 som fick en armfraktur

    Efter detta kunde Pestigor Khaz i lugn och ro avsluta 1:a halvlek med en TD för 1-0

    i 2:a halvlek kunde BlackBog endast ställa upp 3 snottlings och en Oger till kick-off, tack vare värmen och den överfulla sjukstugan... Pestigor Khaz kunde efter lite krångel dock löpa ner för TD 2 och 3.

    För er som undrar var Sars och Uhm-Guck var i 2:a och inte fick göra TD, så blev båd KO´d i 1:a och tog sig sedan aldrig tillbaks.

    Ryktet gör gällande att BlackBog Boulders samtliga spelare har lösts från sina kontrakt och laget kommer att återuppstå i ny form

  • livet som snotling på BB-planen är inte lätt :/
  • Och jag som tyckte jag åkte på rejäl smisk mot lizardmen nu senast.

  • Breaking News! BlackBog Boulders Anländer till fusk och upptäcker att deras lag namn dragits i smutsen av ett ogerlag detta kan dom inte se mellan fingrarna på och kastar sig genast ut i matcherna här kommer de riktiga blackbog boulders! (goblins ftw) medans namn plagierarna åker ditt på tonvis spö av vilda BBB fanssom inte tänker se på när deras lag namn trampas på!

    Helt enkelt jag kommer efter denna slakt byta till goblins vilket leder till en hel del konverterand så jag kommer inte kunna spela matcher förens jag hjar gjort mina sista figurer men sen är jag med igen.

  • Ouch, de fick verkligen pisk! Förstår att du byter :)

  • MadMek, det där hände för att du hotade ett heligt lag.

  • MadMek: Goblins är nog aningen enklare att spela med. Bra val!

  • Dessutom får du RIKTIGA troll! Och Bribes :)

  • Ajaj. Ond match mot Midgard Maniacs. Inga riktiga CAS, men 7KO, två badly hurt-dodges och en dödad journeyman. I slutet av andra halvlek låg tre alver kvar på banan och norse hade fått någon enstaka stun.

    Det regnade nåt så förbannat hela tiden. Bara 10k fans kändes rimligt i förutsättningarna. Alverna spelade avvaktande i första halvlek efter ett misslyckat första TD-försök. I runda 5 lyckades ett flankbyte trots snötroll och regn. Dessvärre utan touchdown. Den enda catchern blev utfoulad och bollspelet blev klart lidande.

    När antalet spelare minskade fick det bli en del entärningsblockar i hopp om tur. Det lyckades förvånadsvärt bra, men inte tillräckligt.

    Snötrollet missade mängder av move actions och lyckades dessutom knocka sig själv två gånger, den ena gången räddad av en reroll, den andra misslyckad trots tretärningsblock...

  • finns det ingen tabell som man kan kika på? midgard maniacs verkar rulla på rätt bra
  • har du åkt på gris sjukan Seto? :O

    Oh yes. Men jag kom ut från sjukan igår i alla fall :P Är väl fortfarande lite smittsam, men Emil Emilsson med sina Nurgle kanske bara tycker att det är en härlig krydda på matchen? Hör av dig i så fall.

  • Madmek: Tråkigt att ditt lag fick smaka mot Nurgle, och jag förstår att du väljer att prova spela ett annat lag. Dock vill jag varna dig redan nu för att Goblins är ganska svåra att spela, så bli inte förvånad om det tar ett tag att få ihop ett bra lag :)

  • Lättare än ogräs iallafall :)

  • Har lite dåligt med internet hemma för tillfället men ska uppdatera Cowboys' roster så fort det löser sig. Har en ändring i matchrapporten, det rör sig om en felmärkt bodybag. Det var en lineman, nr 10 som fick bäras ut i tre separata sopsäckar, alltså inte nr 15, blitzern. Har PMat Vendetta om uppdatering av matchtråden.
  • edited 5 september 2009 00:27
    Efter en match som på pappret skulle vara en mumsbit för bashiga dvärgar mot råttor med armour 7 så inser jag nu att movement 9 råttor ställer till med en himla massa ofog. Spec. när man litar på att ens egen rygg är fri och man borde kunna koncentrera sig på att blicka (och blocka) framåt, så vips! så är det en j*vla smågnagare där med en assisterande block djupt nere i ens egen zon! *mummel, mummel*. Värt att tänka på tills nästa gång. Att min starplayer Store Stenfar fick dubbelt med stryk av en Rat Ogre gjorde inte saken bättre! Blodshämnd är på agendan inför den öppna säsongen! :) p.s.: Att jag förlorade cas med 0-1 mot Skaven är ju bara det helt skogstokigt! d.s.
  • Se där, 'what goes around comes around.'

    Berörda parter får gärna svara på mina SMS i helgen, jag har fått blodad tand efter att fått laget söndersparkat två matcher i rad! Som någon annan sade: Journeymen ftw.
  • Imorgon gör Cortesian Carnivores sin efterlängtade entré i BUBBLE II! Precis som höjdhoppare så har Carnivores valt att stå över ett par omgångar och sparat sig till de riktiga utmaningarna.

    Cortesian Carnivores - Lustria Avengers, imorgon 16:15 på FUSK!

  • Ohh, synd att jag jobbar, annars hade jag varit där och hejat på Lizardmen...ehh, ja...
  • Har lagt upp en ligatabell i Matchtråden. Kontrollera att alla era egna siffror stämmer!

  • Spänningen är oooolidlig

  • Jag och Setomidor har spelat i kväll så det lär ju bli ändring på ligatabellen :)

  • Matchtråden och tabellen är uppdaterad :) En hård 2-2 match för ödlorna med totalt 8 CAS (där 5 gav SPPs), och 6 st ledde till MNG eller värre!

Sign In or Register to comment.