MC-klubben Desert Eagles

124

Kommentarer

  • Tackar tackar.

    Hahaha, nu gör du mig nyfiken hemlighållaren, vilka ord var det som gällde på 80-talet då?

  • Jag tror det mera handlar om en avtrubbning i samhället vad gäller starka ord. På den tiden kunde man uttrycka sig, idag pratar man bara.

  • Djupt imponerad av arbetet, och skulle gärna vilja se lite mer bilder på apotekaren. Sitter själv och funderar på hur man kan göra en apotekar-terminator och skulle inte klaga på att få lite inspiration ;)

  • För all del, absolut. Tyvärr är den fortfarande bara halvmålad....lite främst för att jag har haft svårt att finna dess roll på spelbordet eftersom jag måste stoppa bannern i samma enhet. Den squaden har bara en eldkastare som enda distansvapnet och enheten som sådan siktar på att kötta i närstrid (där hans krafter inte fungerar) eller sitta och trycka i en land raider...Min armé har tight om poäng för det mesta så, ja, jag vet inte. Men jag siktar på att få in honom på något vis ändå då det är en av de coola grejorna som står ut i listan jämfört med vanliga space marines.

    Well, well...så här tänkte jag mig den från början:

    beskrivning av bilden

    beskrivning av bilden

    beskrivning av bilden

    Dock var det tydligen lite väl i gråzonen om det var legalt att ge modellen apotekarupgradering och svärd eftersom vissa hävdar att en terminator sergeant inte är en terminator. Jaja. Stötte aldrig på några problem med de jag spelade mot, men tänkte att det kanske är lika bra att ta det säkra före det osäkra om jag någonsin får färdigt den här styrkan till fanatic. Så då blev det så här istället:

    beskrivning av bilden

    beskrivning av bilden

    beskrivning av bilden

  • Ser riktigt nice ut, var har du fått tag på apotekareborren/sågen som han har på handen? Får se om jag kan göra eller hitta bitar för något liknande själv här hemma.

    Själv slipper jag tveksamheter gällande sergeanter och sånt då jag bestämt mig att ge i stort sett alla sergeanter en chainfist istället (en av fördelarna med DAs terminators jämfört med SMurfs).

  • Är helt enkelt den vanliga apotekararmen som finns i sm command squad boxen.Den är kapad vid armbågen och jag har även bytt ut handen till en i terminator storlek (den som håller i ett svärd). Jag borde ha en över om jag minns rätt, men då saknas den där borren som jag annvänt till något annat. Men det är ju förutsatt att du inte är boende väldigt långt från Umeå för då är det nog mer värt att bara beställa biten lös.

  • Då jag tyvärr bor nere i jönköping i ett år till så blir det nog enklare att köpa den själv eller hitta på något annat sätt, men det är väldigt användbart tips. Kanske kan höra med figurspelarna här i närheten om de har någon sån arm över. Men tackar så mycket för hjälpen =)

  • Sjukt snygga figurer o jävligt bra målat! Tack för all inspiration!
  • edited 28 oktober 2009 13:58

    Har målat färdigt apotekaren...fast det blev en hel del förändringar. Jag vet inte, jag var så less på modellen av en handfull orsaker. På sina ställen småklumpig färg och med en lägre standard än mina övriga terminatorer + att vapenkombinationen var helt värdelös (kom ihåg att jag spelar med dark angel codexen, en stormshield ger bara 4+ i närstrid). Jag har haft jättesvårt att tycka om den i spelet när den egentligen borde vara en av mina bättre terminatorer. Nu har den fått en stormbolter igen och hans läkarprylar får räknas som en powerfist och jag kan se betydligt större nytta i figuren på spelbordet då enheten apotekaren placeras i får en bättre mix av skytte och närstrid.

    Själva figuren är lite recykling av figurer. Jag tog helt enkelt en av mina färdiga terminators och bytte ut en arm, la dit viss specifik utrustning och piffade upp målningen lite. (Är det verkligen någon som undrar varför jag aldrig blir färdig, lol? ) Sammantaget kostade tilltaget mig en mindre färdig terminöt..men det känns mer värt, ur ett spelperspektiv, även om figuren blev lite mer alldaglig.

    Den röda hjälmen kanske jag målar dit senare om jag får lust då jag trots allt tycker att den idén var ganska okej.

    beskrivning av bilden

    fler bilder finns här

    Just det, jag hade inte postat någon bild på min plasmadread i tråden på bolterandchainsword, och har nog inte gjort det här heller. Så här finns lite bilder för den som är intresserad.

    beskrivning av bilden

    1 2 3 4

  • Galet snygga grejer det där, och freehandmålningen är verkligen i top klass. Är det en armé som man kommer kunna få se på fanatic nästa vår/höst? Var inte där nu i höstas tyvärr =/

  • Det beror på...jag är ju som sagt var sämst och går hela tiden tillbaka och ändrar. Ungefär hälften är målat i en lista på ca 22-26 modeller beroende på vad jag väljer i slutändan. Men, även om jag inte vågar lova att vara färdig till våren så får jag nästan skämmas om jag inte hinner färdigt till nästa höst, det är ändå ett helt år bort. Fast jag har ju misslyckats med deadlines förrut. Haha, jag undrar om jag inte redan förra hösten lovade och svor heligt och dyrt att vara med på fanaticen som nyss var.

    Målsättningen är helt klart att vara med någon gång. Väl där hoppas jag att någon är snäll och förlorar en match mot mig. :)

  • Om du blir klar och får möta mig så lovar jag at förlora en episk fight mot dig =P

  • edited 1 november 2009 01:02

    Orith: Hygglo! ;)

    Land raidern är så gott som klar. Har kvar en tl-lascanon + några purity seals, samt eventuellt en bas lite längre fram då. Jag kan bara säga att det varit ett rent straff att måla den här saken. Sinnesjukt dryg modell...och jag har en till att måla...

    Men, jag är hyffsat nöjd med slutresultatet. Vissa grejor hade kunnat göras snyggare, och jag ångrar lite att jag inte orkade fixa till gleporna mellan bitarna bättre innan jag målade. Men men. Jag kommer låta den här och några terminatorer stå nere på fantasia lite senare så får den som vill titta på dem på riktigt (färger och sådant kan ju diffa lite från skärm till skärm). Hade tänkt klämma in en match eller två före bara.

    Här är ett gäng bilder

  • Jag vet vad du menar med att det är drygt med att måla landraiders, men då misstänker jag att du har lagt ner minst dubbelt så lång tid som jag gjort.

    Men det blir ju väldigt snyggt, där det verkligen inget snack om saken och oavsett vad så blir ju land raiders centerpieces pga deras rena storlek.

  • VAd skall nästa Raider heta då? Argsint?

  • Väldigt nära...vildsint har jag klurat på. :) Men jag ska nog måla några andra saker före. Behöver vila upp mig mentalt innan jag går på en sådan där igen. Mest är det nog att modellen är så stor och klumpig att hålla i när man ska måla, så att det blir en del onödigt kladd, men det kändes som sagt som om det tog en miljard timmar att måla den. Så illa var det kanske inte.

    Buhu buhu, vilken cry baby jag är. :P

  • Hoppas verkligen att du kan vara med på Fancy Fanatic! Du kan väl skrapa ihop 1500 målade poäng på något sätt :)

    Ser som vanligt sjukt bra ut, kämpa kämpa!

  • Chop chop av händerna här. Fan mina modeller skulle skämmas. Dom skulle begå massjälvmord.
    Ja ja. Mycket snyggt målat. Kanske skulle kidnappa dig och låta du måla mina Space Wolves.

    /Jag är dum i huvudet. Mina föräldrar lät testa mig.
  • edited 6 november 2009 21:47

    Varför är Martins Desert Eagles mycket snyggare än mina Desert Eagles?

    Protest!!!

  • Hur gick matcherna i torsdags? såg första mot gardet

  • Tack tack allihopa, nu är ni nog alldeles för snälla.

    Ja, matcherna... Tycker det var en trevlig torsdags kväll och jag hoppas att mina motståndare också hade behållning av matcherna. Fick duktigt med stryk av Jonas gardister. Jag gjorde några taktiska missar som att jag borde deployat mina dreads bättre, eller kanske t o m vandrat in från reserv i quartern bredvid eftersom de knappt hann fram + att en del tärningar gick emot mig...hade kunnat gå lite annorlunda men på det stora hela var jag nog, hmmm, vad ska man säga, chanslös. Haha, men det var kul ändå. Jag tar det som en man, matchen tog slut när jag hade noll figurer kvar på bordet.

    Wille lyckades jag ju faktiskt gå segrande mot! Det var snällt av han att lägga sig så jag vann. ;) Hans vargar var sjukt elaka och behövde bara klösa lite på lacken för att mina raiders skulle explodera. Men eftersom jag tog kål på alla hans troops samtidigt som jag höll ett objektiv så fick jag gå hem med ett leende.

    För övrigt har jag kommit på ett klockrent namn på den andra raidern. Den får heta ivrig.

  • Tänkte bara säga att om någon är intresserad av att titta på figurerna irl så står det en squad terminators, en dread och en landraider på fantasia. De blir nog inte stående där så länge då jag ju behöver dem för att kunna spela.

  • Har komit en bit på dread nr 2.

  • Han har gjort 'bajonett, på' till sin autocannon, ser vi.

    'Ivrig'? Låter mer som en Land Speeder. 'Ivrig' och 'Yster' i en squadron.

  • Ser snyggt ut än en gång, har du gjort dread CC-vapnet själv?

  • Den ser ut som en assault drill från Forge World

  • Jo, det är en assault drill med inbyggd heavy flamer från forge world. Finns någon typ av experimental rule till den att ladda ner...något i stil med att om den penetrerade en bunker eller liknande så fick man annvända h.flamern direkt på folket som satt ocg fegade inuti. Men jag spelar den såklart som en vanlig dccw.

  • Ser väldigt cool och nasty ut iaf, tycker att den där borde ha chainfist regeln så att den får rulla två tärningar plus styrkan =)

  • Skulle inte det här vara en MC-klubb? Verkar ha blivit en Tactical Dreadnought Armour-klubb :)

  • Haha, jag vet, det har blivit djävligt lite mc i min klubb. :) Men det kommer ett gäng motorcyklar också.

Sign In or Register to comment.