MC-klubben Desert Eagles

245

Kommentarer

  • Oooh!

    Terminöt-Apotekare. Den idén tror jag att jag stjäl, för framtida bruk.

  • Japp, och här kommer en mekaniker också. Komplett med servofist och saftblandare på ryggen. Kommer försöka skulptera till överlappande rustning och lite kugghjul som gws techmarines har...är ruggigt mycket att fixa till, men jag är mest intresserad av att höra vad ni tycker om själva konceptet. Regelmässigt är han bara en vanlig kille med sb/pf. Skulle gärna höra om någon har problem med sådant? Min andra techmarine som kör motorcykel kommer jag spela som en sergeant med power weapon. De kommer att ha en betydande del i mitt fluff som jag arbetar på.

    techmarine

    techmarine

    sedan så har jag börjat bygga en chef också ("belial"). Också mycket arbete kvar. Måste få till lite mer liv i manteln, hitta på något ballt för benen. Funderar som bäst på nitar, samt en del annat.

    chef

    chef

    chef

    Också en liten gruppbild på hela enheten. Det mesta kräver en hel del ytterligare arbete.

    commandsquad

    All form av kommentarer och kritik välkommet.

  • edited 18 juli 2008 16:46

    Jag kan bara säga att jag är sjukt imponerad av din målning och angående dina terminatorer så spelar det inte mig någon roll om motståndaren bara säger att det är en vandlig terminator med Pf. Jag gillar när människor lägger tid på sina armer så att varje modell känns som en egen individ. Man ser tydligt vad det är han/hon/det tillför gruppen ;) Kommer den här armen att synas på Fanatic nu i höst ?

  • Tackar. Redan nu i höst är helt omöjligt med mitt tempo. Målsättningen är våren 09.

  • Ooooh, Köttfärs!

    Me likes, do more!
  • vart kommer Belians huvud ifrån?
  • Härifrån ... Och är det någon som lirar rymdvargar så har jag lite coola grejor över som vi säkert kan komma överens om.

  • Den rymdvargsöverkroppen är bland det snyggaste forge world gjort. Och de har gjort bra snygga grejer annars också.

  • Har arbetat vidare med min kapten...mer än vad som syns...för jag har svurit en hel del åt misslyckad green stuff också. Så just nu lutar det åt att manteln får vara rätt stel så får jag göra det bästa jag kan för att dölja det med färger istället. Magen är lite ojämn, där måste jag bättra på.

    Nillsonharhund: Japp, håller med, har dregglat efter den länge men alltid snålat till då jag inte behöver resten som följer med. Men eftersom man kände sig rik i typ några timmar efter skatteåterbäringen drämde jag till och slantade upp de 16 punden bara för den överkroppen. Gjorde lite ont att skära i den när jag skulle av-varga honom. :P

    chef chef

  • edited 12 augusti 2008 23:12

    Tänkte updatera lite målning. Är i princip färdig med terminator nr 2. Liksom på den första terminatorn är det egentligen bara basen kvar att måla, endast grundad än så länge, och kanske att smutsa ner vapnen lite. När jag glor på bilderna inser jag att de nog också behöver lite mer skit och småskador. På några ställen är färgen lite klumpig, typ pipan på ena stormboltern. Jag kanske borde städa runt min målarplats lite oftare då det mest troligt är skräp i färgen som djävlas. Men jag skiter i de felen nu och hoppas att de blir mindre synliga efter jag förseglat dem.

    terminatorer

    terminatorer

    terminatorer

    terminator

  • Kul att se att det rör på sig. Och rejält snyggt blir det ju också. Fortsätt så :)

  • Kom på att jag sett terminator apothecarys förut.

    Vars fick du idén ifrån?

    Ser awesome ut hur som heslt, hur mycket har du som är färdigt.

    Commanderns kappa ser stel och tråkig ut, inge fart alls.
  • edited 12 augusti 2008 23:12

    Idén kom helt enkelt av att apotekaren är en valbar uppgradering i dark angels codexen. Så det finns nog en och annan som gjort en sådan konvertering då det ju är djävligt värt i själva spelet. Vanligaste varianten är väl att bygga om en chainfist. Det är väl kanske det enda som är lite annorlunda med min konvertering.

    Vad som är färdigt ska vi inte snacka om egentligen, haha, för jag får skämmas så mycket då. Listan jag hoppas kunna få klar till vårens fanatic har väl typ 4 nästan färdigmålade figurer...men ganska mycket byggt iaf.

    Jo, jag vet, manteln är ganska värdelös. Jag ska försöka bättra på den något, men mina färdigheter med green stuff är rätt begränsade om jag ska vara ärlig.

    Här är ett litet gruppfoto av terminatorerna. Testar lite småförändringar i vapen och poser, men det går frammåt iaf. Sedan har jag ju en del motorcyklar som ska vara med + 2 land raiders.

    klassfoto?

  • Vansinnigt... Alltså om du håller uppe tempot och blir färdig våren 09 så kommer jag ju aldrig att kunna vinna Best Painted i 40k...

  • edited 6 september 2008 16:12

    Tackar. Ja, just nu känns det som om det är omöjligt att hinna till våren, men jag ska verkligen försöka. Dock inte på bekostnad av att jag måste börja slarva för mycket, då får det hellre vänta till hösten.

    Har målat lite till. Växlade tillbaka till assultcannon (eftersom den var grundad) och den snubben är sisådär 80% målad. Återstår lite arbete på metallerna, axelskydden, bössan, basen och, ja, lite småfix här och där.

    Sedan har jag även målat lite på en fjärde terminator. Ville testa något lite annorlunda så jag gjorde ett shackmönster på näven. Sjukt jobbigt att försöka få rutorna någorlunda jämnstora...

    Lite bilder då. De flesta är säkert för stora för forumet, så jag länkar de flesta så slipper nilsson jobba. ;) (Bilderna är tagna kvällstid, så de kan vara lite dassiga i färgen.)

    Klicka gärna alla dessa länkar!

    rutor rutor

    Edit: Just det, finns det någon, helst i umeå, som har kvar ritningarna till en land raider? Har köpt en pre-hersey variant från forgeworld, och de brydde sig inte om att skicka med sådana. Nog för att jag säkert kan gissa hur man ska sätta ihop den, men några bitar ser lite kluriga ut så det vore hygglo ifall jag kunde få slänga ett getöga på instruktionerna av någon.

  • Jeklar så grymma! Jag har en instruktion som jag kan skicka vidare (som BookCrossing :) ). Ska jag lämna den på Fantasia på måndag?

  • Åh, det vore ruggigt hygglo! Behöver ändå förbi där och shoppa lite smågrejor.

  • Yes, sådär då, har fått lite mer färg på terminatorn med rutor. Metallerna, armen med bössan samt basen är väl det som är kvar att måla, annars börjar den här killen närma sig att bli klar.

    beskrivning av bilden beskrivning av bilden beskrivning av bilden beskrivning av bilden

  • Sjukt bra, keep it up!

  • Blä, dessa plastgubbar är för fina för att leka med ;)
  • Har suttit och byggt som bara rackarns för att hinna spreja en rejäl portion figurer innan det blir allt för kallt ute. I princip hara jag bara kvar arbete med 2 terminatorer (kaptenen och techmarinen...som ju som sagt är en helt vanlig kille, men ändå.) + samtliga baser. Sitter just nu och väntar på att lite GS ska härda en aning, sedan blir det jobb i någon timme frammåt.

    Men här är iaf en massa bilder på alla mina nya leksaker.

    Den här enheten är tänkt för skytte, men eldkastaren gör ju att de troligt får slåss en del i närkamp också. Det är lite tanken bakom bajonetterna, att de ska få figurerna att se lite närkampsorienterade ut.

    Terminators

    Nästa är min commandsquad, nu bara lite mer pimpad med fw axelskydd (imp fists som jag tagit bort).

    commandsquad

    fanbärare

    fanbärare bakifrån

    drop pod + dread

    land raiders

    Nu blev jag alldeles för less på att klistra in fler länkar, men det finns mer och lite större bilder på i princip varje terminator som den som är intresserad får leta rätt på på min photobucketsida

    Ja, typ. Tack till hemlighållaren för ritningarna till land raidern, ska lämna den på fantasia nästa gång jag åker dit...vilket nog blir snart för mitt greenstuff är slut.

  • Reporna på rustningarna är målade antar jag...?
  • Det är verkligen jättesnyggt gjort. Vad använder du för färger där?
  • det är porr helt enkelt porr!
  • Du kan behålla ritningarna, eller slänga dem iochförsig. Jag är bara stolt att få vara med i Credits-listan för denna armé. "I made this!"

  • edited 21 oktober 2008 13:22

    Det ser sjukt bra ut, hoppas verkligen du hinner få dem klara till vårens fanatic!

    Ser fram emot att få se dem live.

  • Tackar tackar allihopa, det värmer. Jonathan, scrolla uppåt till ett inlägg från 1a mars så hittar du en förklaring där. Hoppas svaret där är tillräckligt, annars får du fråga mig igen.

Sign In or Register to comment.