Bubble Season 5(6) En Blood Bowl Liga - Planering, anmälan, diskussion & allt annat tråden

1568101129

Kommentarer

  • En kortfattad rapport från kvällens drabbning mellan Bluebloods och Orks kan sammanfattas med att det positionsspelarna ska vara bra på var de inte.

    Första halvlek snodde blåbloden bollen av dassorkerna och sprang in till 1-0. Ny uppställning och Blitz! Blåbloden springer ner med en catcher som äkta alvproffs och ska "bara" fånga bollen efter en snabb passning ner till Endzone. Läs "bara"...

    Andra halvlek inleds med Pitch Invasion så allt skiter sig för blåbloden vars thrower inte kan ta upp bollen trots rerollförsök. 1-1 efter bök och stök på standardiserat orkvis. Ny spark till alverna vars thrower borde ha lärt sig ta upp bollen men icke! Orkerna snor bollen och är en tvåtärningsblock med en bollhållande blitzer från att defilera in 2-1 i runda 16. Dubbelskallen grinar och 1-1 slutar det.

    Inkompetensen hos positionsspelarna var magnifik! I båda lagen! Det gick inte ens att hitta tre spelare som tagit några spp men i alla fall ett tärningsslag var lyckades vi med som coacher. Iofs fick orkerna 60papp att leka med också. Gissa vad de skitbilliga alverna fick...

  • Och nu behöver jag lira mot Herr Chaan och hans livsfarliga Vampyrer ganska snabbt innan vi far på semester i en vecka så om herr Chaan kunde mejla eller viska här vore det bra.

  • @Mack jag kan spela vår match idag.

  • Kung nu börjar det hända grejer :D

    Jag viskar macks nr till dig så är det lättare att få tag på han :)

  • Har frirunda härnäst och har minne guldfisk. Visst betydde frirunda att jag får utmana vem som helst på en match så länge som det inte är schemalagt att jag har eller skall spela mot denna person? Skall den spelas före eller efter denna person har spelat sin runda tre match eller spelar det ingen roll?

  • Ah alltså man kan vara ganska slapp, frirundan kan du spela mot vem du vill förutsatt att man inte petar bort någon som är uppbokad. Dvs jag ska möta Dante ev på tisdag, så vi kan inte spela. Men basse som ska möta Setomidor kan du möta för de har inte bokat in sin fight och seto tror jag är på varmare breddgrader.

    Johan har också frirunda också för tillfället så vill du ha hans nummer är det bara att säga till.

  • och samma dag som råttorna ska göra sin andra fight så signar Warpstone Wrestler ett sponsorkontrakt som sträcker sig över hela säsongen.

    sponsor

    Kommentar från coachen:

    "Känns bra att det löst sig med sponsor, nu kommer vi äntligen få möjligheten att anställa en apothecary, vilket känns otroligt viktigt för laget som har hållbarhet som en ostkrok".

  • Bloodbowl2: Jag har vart dålig på att va inloggad, såg din viskning nu! men jag har viskat nummret mitt till dig! så skicka sms när du har tid! jag kan spela ons/tors/fre

  • No worries! Jag har hursomhelst bara kunnat spela ungefär en dag än så länge.

    Kul att se att nästan alla andra i ligan har hunnit spela lite. Nu saknas det bara att resten värmer upp med första matchen.

  • Hej, Har varit på resande fot mycket senaste tiden men jag ska läsa ikapp och skapa ett lag ASAP och sedan ställ mig till förfogan för att tugga gräs med mina dvärgar! :)

  • Bloodbowl2: yes! ja tror det är ditt lag jag har i varje fall! om du lånat av Frantic du också! men säg ba till så styr vi å kör!

  • Ja, styr snabbt som fan :D så du BloodBowl2 och jag kan styra runda 2!

  • hmm undra om det är basse jag ska spela mot runda 2

  • The Littlespretchers - Iron Brewers är runda 2

  • Dvs akerman, basse möter du i runda 3

  • En rant från Bluebloods vs Prowlers finns nu att ledsna på på BUBBLE.

  • Efter har varit o grävt i förrådet så har jag nu hittat och dammat av laget. Ser i regelboken att re-rolls för dvärgar kostar 40K men i bubble så är det 50k. Har reglerna uppdateras? Har inte lirat detta spel på 6-7 år :) Kör en crash cours o försöker komma ihåg alla regler.

  • BloodBowl2: Är det dig jag möter i första rundan? Jag kan lira idag onsdag.

  • Nevermind har börjat hitta i BUBBLE ser ju att det är Mack jag ska köra emot :)

  • Akerman: jo reglerna har ändrats men jag gissar att du kört lrb5 och det är lrb6 som gäller nu. Inga gigantiska skillnader mest ombalansering av lag och regeländringar för att snabba upp spelet lite. Om du googlar på Blood Bowl och competition rules pack så borde du hitta en gratisversion av reglerna på GW:s sida.

  • ah I see. Då var dvärgarna klar för att brygga lite chaos mjöd av Mackes beastmen ;)

  • Ser att de odöda lyckades rekrytera några råttor till att bli zombies.

    Efter att ha förlorat två raka matcher gillar jag det faktum att ingen lyckats vinna två i rad ännu. Ger mig en chans att hänga med ett tag till med mina ruttna spelare.

  • Gårdagens drabbning mellan Warpstone Wrestlers och Waldenhofs Finest slutade lika resultatmässigt men när det gällde blodutgjutelse var det värre för de stackars råttorna. Waldenhofs coach Ulug Nagerst var synnerligen nöjd med de nya välslipade armbågsskydden. Dock mumlade han något om besvikelsen över Ghoulsens misslyckade försök till att spela alvboll och sågs också skälla ut den assisterade coachen för misslyckadet att inte hålla bättre koll på alla kloakråttor. Själv ser han sig helt ansvarsfri över att laget inte lyckades göra mål i andra halvlek.

    Detta meddelande sponsrades av: Becerel - Live Long and Mutate

  • edited 9 maj 2012 15:42

    Pressmeddelande från Ratiliik

    Vi har kommit över hemliga dokument som berör Warpstone Wrestlers nya Sponsoravtal.

    "För att vi ska kliva in med pengar så måste mina son; Rat-Le-Snake få komma in i föreningen. Vi kommer direkt efter er första fight att kliva in med exakt rätt summa för att kunna göra så det ser ut som ett "lagligt" inköp av spelare. Sedan måste "Cheeze - Kake" bort från laget, vi har sedan tidigare ouppklarade affärer med honom."

    Läser man vidare så kan man bland annat läsa följande:

    "Ni behöver inte oroa er, en förlust är oundviklig, vi har mutat en av likätarna med lite färska lårbenshalsar så får ni bara bort "Cheeze - Kake" kommer han drälla med bollen i "tighta" situationer".

    Sifo-Ledaren "Miami Mice" har redan lagt ut på sin blogg vad han tycker om "ryktet" som kommit om offrande av spelare.

    "Jag var lite fundersam varför Cochen ville att "Cheeze - Kake" av alla spelare skulle stå och hålla i "Dasspappret´s" bandage hela tiden, sådant är en linerats uppgift, detta luktar verkligen värre än en omogen mögelost".

    RIFO var inte sena med att göra en undersökning hos fansen för att se om förtroendet fanns kvar för coachen. Resultatet var ett väldigt delat. Där de flesta hotade med att lämna hela föreningen om det kommer fram att någon annan mus kommer att offras i kommande fighter.

    EDIT:

    Tidningen Afterlifebladet har sökt efter VD För PitRat för en kommentar utan att lyckas

  • Så herr termos, när har du tid för vår match?

  • Aha nu börjar jag hajja. Iron Brewers Frirunda första rundan = jag kan möta någon som jag ej möter under resten av säsongen? Ni får ursäkta om jag är lite trög här då det är första säsongen. :) Med andra ord kastar jag ner vanten här i forumet. Vem vågar möta mina Iron Brewers av er som jag ej har en schemalagd match mot?

    Kan lira i morgon Torsdag bara ringa mig på 070-6550489 först till kvarn för smaka ;)

  • Hade gärna tagit en match, men jag är för upptagen de närmsta dagarna så det kommer nog troligtvis finnas någon mer lämplig.

    Finns en hel del spelare som inte läser forumet så där mycket. Så om du har svårt att hitta ett offer för dvärgarnas andedräkt så kan det vara smart att kolla deras coach-sidor på bubble och börja ringa runt och trakassera.

  • @Dante82: Jag kan spela när som helst, du får kolla ditt schema och komma med lite tider och datum du kan spela. Det är bara söndag som jag inte kan spela.

  • Lördag kl 13 på Fusk skulle passa riktigt bra för mig, är det något som passar?

  • @akerman: hade också gärna spelat men är bortrest, första möjliga dag för mig är måndag :/

Sign In or Register to comment.