Bubble Season 5(6) En Blood Bowl Liga - Planering, anmälan, diskussion & allt annat tråden

13468929

Kommentarer

  • @HerrNilsson: Jag har inget emot digitala ligor som komplement till de äkta figurligorna. Alla Mac-användare får tyvärr känna sig blåsta på konfekten tills universum går under tror jag. Men alla övriga intreseserade ditosar kan ju spela boll på nätet.

  • @NilssonHarHund Vet inget om digitala ligor, Cyanide finns ju ännu inte till Mac :/ Det kanske vore kul att dra igång en DungeonBowl liga när det kommer?

    Mac-användare lär aldrig bli insläppta i en dungeon heller.

  • jaaa jag kommer behöva ha chaos gubbarna Frantic! innan min första match :P

  • edited 17 april 2012 13:14

    Dyrköpt Seger för Sideliners i Premiären
    Tackle-Tidningen (TT)

    Sensmoralic Sideliners vann dagens ligapremiär på bortaplan mot Reikland Runners med två mål mot ett, och Sideliners tar därmed ledningen i den haltande tabellen. Det började bra för sideliners då matchens, och säsongens, absolut första Block resulterade i en död lineman från Runners. Redan i rundan efter blev Runners Thrower, Hans Beabsichtigen, utvisad efter ett fult övergrepp på en av Sideliners spelare. Runners fick spela resten av halvleken med minst två spelare färre, men lyckades efter en imponerande uppoffring av catchern Engelbert Schwachstelle trycka in en sen reducering.

    Runners började med bollen i andra halvlek och det var ett helt nytt lag jämfört med halvleken innan. Redan efter fyra rundor hade stora delar av Sideliners lag slagits i bitar, men trots det bet vikingarna ihop och satte ledningsmålet i mitten av andra halvlek, en ledning som laget sedan inte släppte. Slutnotan blev inte mindre än en död Lineman i form av Honir Eyegripe och tre permanent skadade spelare; Snötrollet Skadeglad (-MV), Blitzern Meili Madeyes (-AV) och Lineman Thor Groinpain (-ST). På frågan hur han ser på lagets framtid har huvudcoachen Setomidor redan hotat med att riva upp alla kontrakt och satsa på tåligare, våldsammare och lite snyggare spelare i en ny inkarnation av laget.

  • Känner igen den här pyrrus-seger-taktiken lite. Kan det vara så att dina Lizardmen i förra ligan också vann men att det inte fanns så mycket kvar av laget?

  • Låter smärtsamt bekant. Nästa gång ska jag spela dvärgar :P

  • Hej Mack. Ska bli kul att spela!

    Till ligans anordnare och administratörer: Inom vilken tidsram bör första matchen spelas?

  • Du kan ta det ganska lugnt och räkna med att spela första fighten innom ett par veckor. Förra säsongen är inte färdigspelad än, är iofs bara finalen kvar. Men det gör att det inte blir så stressigt med att komma igång.

  • edited 17 april 2012 15:02

    Ska nog ta och utmana akerman och hans dvärgar eftersom han inte fick någon lottad match, någon som råkar ha mobilnummer? :)

  • Btw Stareater, Reikland Runners' Ogre har nu Block redan till sin andra match mot dig, lycka till med det :)

  • BOUNTY PÅ OGRE'N!!! :)

  • EFter att först ha signat på laget som Headcoach, utan att egentligen kunna tyska bättre än halvfulla turister, så har Coach Basse redan fått sig en plats i Trädklättrarnas huvudbord på kommande Octoberfest.

    Ja nu känns det ganska bra. Kassakontot påfyllt och sämre lottningar av premiärer har väl skådats. Kan erkänna att jag är "ganska nöjd" med att få ta mig an Night Prowlers. De tycker inte om gullök och chopper-kors eller hur var det nu igen?

    Och ja, hur fasiken ska man skriva trädklättrarna från Bochum på korrekt tyska? Jag gissar att minst Setomidor har VG i tyska, säkert flera andra. Rätta mig gärna, så jag lär mig något!

    LETS GET READY TO RUuUuUuUMmmmMmMmMm-MMMMmmm-MmMMBLEEE-EEE!!!

  • Jag tycker vi borde peta in mobilnummer i inlägget i början där alla lagnamn, coaches och vilka som betalat står. Ingen läser det här forumet förutom ubernördar så jag har inga problem med att ha det väl synligt för alla nykomlingar här.

    BTW, sjukt kul att så många lag är med! =)

    Chaan: Bring it! Wenn willst du spielen?

  • edited 18 april 2012 00:29

    Pffttt, Block på en ogre. Planerar att skaffa block och claw på två av mina kaoskrigare till match två så det borde bli jämnt.

    @setomidor: Som jag förstått ligareglerna så är det spela först dina fem tilldelade matcher och sedan får man börja utmana varandra så länge som man inte mötts tidigare? Har jag missförstått saker eller är din call out för att utmana akerman en mer långsiktig plan?

  • @Stareater: Det lag som står över lottningen får spela mot vilket annat lag som helst istället för ingen match alls, på så sätt blir det mer blood bowl till de coacher som vill :)

  • @KristofferMcSorley Baumkletterer aus Bochum torde bli den korrekta översättningen, men Bochum Baumkletterers alternativt Bochum Baumsteigers (som i att bestiga berg) låter lite mer bloodbowlskt.

  • Denna fetisch i romantiskt klingande utrikiska. Får mig nästan att döpa alla spelare i mitt nästa lag till något fint på finska.

  • edited 18 april 2012 16:32

    NilssonHarHund kan säkert hjälpa till att översätta åt dig Stareater, jag vet att han har läst typ ett år finska så han bör hunnit svordomarna och kanske lite av könsorden.

  • Aj, fler som kan finska. Då får man kanske skämmas över alla felstavningar. Kanske bättre att överge den här planen.

  • Tja, läste finska till C-nivå på universitetet och pratar det flytande sedan barnsben.

    För övrigt spelade jag mina första matcher Bloodbowl (och fastnade på FUMBBL) när jag pluggade i Jyväskylä. Där var det i allmänhet rätt populärt att direktöversätta speltermer, typ Verienkeleiden Kuolemekumppania för Blood Angels Death Company. Problemet blir väl att få alla andra att uttala lagnamnet...

  • Har uppdaterat vilka som betalat nu, saknar inbetalning av 8st fortfarande kommer inte jaga några som inte betalat men räkna inte med något pris om det visar sig att slanten inte kommit in innan slutspelet drar igång...

  • I ett pressmeddelande till TT så tillkännager Celephaï Corruptors huvudcoach, "Mad Abdul" Alhazred, att laget skaffat en ny sponsor till laget.

    "Vi har inför matchen mot Waldenhofs Finest på tisdag har vi använt oss av sportdrycken Apotek-Arnes Fulmust. Som utlovat hjälper sportdrycken med fysisk återhämtning, men vi har upptäckt en oväntad positiv sidoeffekt. Spelarnas ansikten har förvridits till ännu mer monstruösa former. Jag kan rekommendera Apotek-Arnes Fulmust som sportdryck till alla lag."

    image

  • Ikväll smäller det när Ödlorna kommer och ska försöka ta och köra över råttorna.

    Enligt matchprogrammet som bifogades i matchkallelsen så verkar det inte bättre än att ödlorna också skaffat sig en ny sponsor.

    spnsor

    Ännu har ingen sponsor kommit med ett bra kontraktsförslag för mususlingarna, kanske vill de se dem in action innan de vågar lägga in några pengar i föreningen....

  • Ikväll medans djuren slåss på zoo på passar sjuklingarna på att ta sig an benranglen.

  • Vet inte när jag ska speal! inte fått armen av frantic än! :P men som jag förstår det ska ja möta bloodbowl2

  • edited 24 april 2012 08:54

    Javisst! Din första match är mot mig. Frantic sa ju att vi kan ta det lugnt och spela inom ett par veckor -1 vecka. Det verkar som om de har spelat finalen nu. Vi kan ju börja planera datum och tid.

    Glöm inte att det heter lag i Blood Bowl. :)

  • edited 24 april 2012 09:38

    Dessutom är det skillnad på armen och armén. Fattade ärligt inte varför du skulle få för kroppsdelar av frantic förrän jag såg efterföljande inlägg.

  • Mack och Bloodbowl2

    Mack jag hinner inte klart med ditt lag, men basse lånar ut sitt Chaos till dig, så det är klart.

    Bloodbowl2 ditt lag är redo för fight :D

    Finalen är spelad så nu kan man börja dra igång om man inte gjort det.

  • Frantics Målningstjänst & Sånt? :)

Sign In or Register to comment.