Bubble Season 5(6) En Blood Bowl Liga - Planering, anmälan, diskussion & allt annat tråden

17810121329

Kommentarer

  • edited 16 maj 2012 04:33

    Setomidor: Tackar. Jag har lagt till resultaten i matchen men det finns ingen "Raised Rotter" trots att jag faktiskt dödade en Thrall. Googlade lite och det verkar som om det är en bugg i OBBLM och den eminenta lösningen är att Admins får manuellt lägga till Rotters. Så om du har ett par minuter över får du gärna lägga till en rotter åt mig.

  • Sagt och gjort!

  • edited 16 maj 2012 13:36

    Här smier vi medans järnet är varmt.

    Fick höra att vinsten ändå satte sina spår i de trädkramade fjantarna. De satt idag och klagade på barr i håret och träningsvärk. Perfekt för råttorna med andra ord att komma förbi när de trodde det var vilodag och försöka utnyttja de fördelar som finns genom att tvinga dem till spel två dagar irad.

    Att coach Basse skrek sig hes under gårdagen och inte komme kunna hålla samma skriktakik idag är också ett + för råttorna.

    Återkommer ikväll över hur förnedrade de blev ...

  • Ser ut som om trädklättrarna från Bochum springer iväg med ledningen. De förhistoriska förhandlarna får ta och tvåla till skogsmullarna lite lagom så mina lepraladdade legionärer kan förnedra skogens skojare.

  • edited 17 maj 2012 03:13

    När man spelar på sådan proffesionell nivå som vi gör så räknar man med vissa privilegium när man kommer på borta match som tex Ostkrokar i omklädningsrummet, Cheerleaders som ger massage under fighterna osv. Men ingenting sådant fanns vilket gör mina möss odugliga. Jag skriker och skriker från sidlinjen vad de ska göra men de står bara och tittar på mig som om jag pratar ett språk de inte förstår. Vilket leder till att de inte lyfter blicken när motståndaren kommer och sedan är det inte mycket kvar av pälsbollarna vare sig de blir överkörda av de odöda eller de fjolliga bröstrakande trikåspringande trädkramarna heller.

    Erik fortsätter

    Detta håller inte och då snackar jag både om mössen och om deras spel. Jag lämnar härmed dessa bedrövliga mususlingar för de hårda Jihad 49ers.

    Afterlife bladet som tillhör toppen av alla bubbles nyheter och skvaller har fått ett telegram nu på morgonen.

    Bounty $$$ 20.000 på Achim das Grunen i Die Baumkletterer aus Bochum med motiveringen "Aldrig förut har en alv skrattat så mycket när en råtta snubblar på en rot och bryter nacken tidigare, sådant skall bestraffas.

    Det ser ut som att mössens sista slantar inte läggs på att bestraffa Erik för kontraktsbrott, tydligen är hatet mot den skrattande Alven värre...

  • Har lagt råttorna åt sidan nu och lagt in Jihad 49ERS på Bubble, men vet inte hur man styr upp det i lottningen av fighter etc. Setom, styr du utt det?

    Eftersom min nästa fight är mot Bloodbowl2 i runda 4 och han har inte spelat sin första fight ännu så är mina galna sandkrigare mer än redo att köra lite fighter "på sidan om" tills högalverna vaknat och spelat upp sig till 4:e omgången.

    Någon som känner suget?

  • Trodde först i min enfaldhet att du bytt till ett khemri-lag, men det verkar bli inflation på block med ännu ett Norse-lag

  • Fixar det så fort jag kommer nära en dator :) har ni inte markerat fel på FF i er match? Bör inte träskallarna ha +1FF? :)

  • Vet inte, Basse som styrde upp det där.

    Kan bero på all alkohol han drack under fighten, han behövde knappt slå tärningarna så i brist på annat smakde han på allehanda dryck. Gissningsvis så är det därför han knappade fel på matchen.

    Eller så var det segerruset som berusade honom och gjorde att det blev fel ;)

  • Kreativt sätt att hålla nere sitt TV

  • edited 18 maj 2012 07:19
  • edited 17 maj 2012 09:53

    Tackle-Tidningen Avslöjar: BBOC Nära Konkurs

    Tackle-tidningen kan nu avslöja att Blood Bowl Organization Committee (BBOC) suttit i krismöte under torsdagsförmiddagen.

    "Pengarna är nästan slut, vi kan inte riktigt förstå var de tagit vägen." säger en representant för BBOC över en skakig telefonledning från sin semester på en söderhavsö. Enligt uppgifter till TT kan slöseriet i BBOC få konsekvenser för ligans fortsatta utformning:

    "Om inget händer kommer ligasystemet att haverera redan efter helgen. Det kommer bli chaos, lagen kommer möta varandra helt utan struktur eller förvarning."

    Det finns även tecken på att vissa coacher i ligan haft insikt i de ekonomiska problemen och kort efter TTs avslöjande kom protester in från coach Frantic och coach Setomidor, båda kräver att matcherna mot Baumklettrers bör ogiltigförklaras och spelas om:

    "Vi har haft så många siffror för ögonen att vi haft svårt att fokusera." säger coach Setomidor till TT. Enligt en insatt källa är chanserna att få igenom protesterna mycket små.

  • edited 17 maj 2012 14:34

    Skandalöst med denna förskingring. Föreslår att indrivare anställs för att driva in mer pengar och rädda organisationen. Tror att vi är sex personer som köpt rätten till en franchise av organisationen. Resterande borde också punga ut sina 50 riksdaler. Känner ett deathroller-gäng vid namn Kjells Angels som kan hjälpa oss inkassera pengar.

  • Pratade med Jonas aka tattarn ikväll. Han ska betala, men är inne på ffa (free for all) linjen, han drar nämligen iväg på en mindre semester nu i en vecka till England så han kan också bromsa upp spelandet för oss andra om det vill sig illa.

  • För att förtydliga lite: vi tänkte släppa matcherna fria efter helgen, detta eftersom några annars kanske får vänta typ en månad med att spela sin nästa match. Givetvis är det fortfarande bra om man spelar sina återstående planerade matcher så snart som möjligt, men Mer Bloodbowl = Bra Bloodbowl. Sen ska ju alla givetvis betala anmälningsavgiften också... :) Ytterligare uppmuntran att möta de som ännu inte kommit igång med spelandet!

  • Så är någon sugen på ett parti blood bowl ikväll runt 20.00?

    Kaffe finns, fikabröd lika så och galna araber för den delen som är ruskigt sugna att visa vad de går för :D

  • Grymt sugen att spela men kan inte ikväll.

  • Jag gör ett sista desperat försök att få till in första match nu. Jag kan spela på söndag till helgen. Har wildcard första rundan så kan var vilken som helst förutom de som jag ska möta i runda 2-5. Vänligen ring mig på 0706550489 eller skicka ett SMS.

  • Skall kolla om jag kan på söndag. Om någon annan hinner tränga sig förbi innan jag gett ett definitivt svar så lovar jag att inte bli förkrossad.

  • @akerman: jag kan tisdag om du vill

  • Glöm mig ikväll, har öppnat upp laptopen och rengjort, damsugit och gjort en massa andra saker de inte vill man ska göra med den så nu går den som en klocka. Tidigare överhettades den efter en ½timmes filmtittande, nu har den precis klarat av tre fighter i blood bowl. Så jag ska stilla mitt spelberoende ikväll med datorn.

    Ah, som att träffa en gammal vän igen :D har verkligen en hel del catching up att göra :P

  • Jag kan spela på Söndag efter 12. Helst den schemalagda 1:a mot Mack.

  • Bara att ringa honom och komma överens, jag viskade hans nummer till dig förra veckan :D

    Lycka till!

  • Jag kan "nästan" alltid spela och jag är mobil! ring eller skicka sms till 072-5400054.

  • Visst finns det spelplan,papper å allt man behöver för att kunna spela på fusk hoppas jag! =) jag och Bloowbowl2 spelar våran match idag!

  • edited 20 maj 2012 15:06

    Visst finns det spelplan? Om inte kan vi ta min.

  • Såja, nu har jag efter viss möda(ca 2 minuters jobb) och stort besvär (minimalt besvär då det var ditt Konto Frantic, som jag hade sedan gammalt) fört över den maffiga avgiften på 5000 öre!

    Bara så att ni inte grinar ur och ogilltigförklarar matcherna =P

    Jag vill spela måndag kväll mot någon, säg från 19 och framåt. Vem är manad att bli nedcasad av blomgörarna?

  • Hur slutade matchen mellan Roll The Die Saints och The Littlespretchers igår? Glöm inte att fylla i matchrapporten!

  • Djungeltelegrafen berättade för mig att Börje var helt grotesk och totalförstörde fyra smurfar och att slutresultatet skrevs till förkrossande 4-0

    Inte illa för att vars första gången.

  • Iron Brewers besökte Waldehofs Finest Arena igår och det var en hård batalj som började med att Waldenhof gjorde en öppning i dvärgförsvaret där Gösta Knäsvag kunde slinka igenom och göra 1-0. Dvärgarna tryckte på för en kvittering i första halvlek som gick bet när Kaz Mithril Jaw blev slagen till marken. Waldenhofs hade läge på 2-0 men var inte tillräckligt smidiga för att fixa det.

    I andra halvlek hade dvärgarna blivit varma i kläderna samtidigt som Mumien Dasspappret hade stora problem med utrustningen så spelare på spelare i Waldenhof blev ordentligt sargade. Turligt nog hade de ätit tillräckligt med Becerel för att regenerera alltihop. Dock fanns det i slutändan inte tillräckligt med spelare kvar på banan för att stoppa dvärgarna från att kvittera i åttonde rundan.

    Båda lagens sponsorer var efter matchen så nöjda med uppvisning och produktplacering att den smått otroliga summan av 160,000 fördelades mellan lagen efter matchen.

    Matchen läggs in i systemet ikväll.

Sign In or Register to comment.