Bubble Season 5(6) En Blood Bowl Liga - Planering, anmälan, diskussion & allt annat tråden

1235729

Kommentarer

  • Ser ut som om semi-final 2 i Autumn Tour kommer att spelas på söndag kväll. Det var planerat till i tisdags men någon var tvungen att åka till lillebror och se SAIK bli utskåpade målmässigt.

    Mitt schema i Vendetta är alltså: Undead, Human, Pass, Norse och sen Wood Elf.

    Hade hoppats på att låta besten få kramas med lite Gutter Runners, men Ghouls och lite ST2 catchers funkar det med.

  • Haha, den illa luktande och IQbefriade besten måste först fånga en för att få leka med den ;)

  • Usch, jag är livrädd för det där mongot. AG3 och ingen Dodge kommer göra det svårt att komma undan :/

  • edited 12 april 2012 05:10

    Sensmoralic Sideliners Presenterar Nya Sponsorer

    Tackle-Tidningen (TT)

    Under torsdagen gick ledningen i Sensmoralic Sideliners ut med att klubben gjort klart med två nya sponsorer inför den stundande ligapremiären. Den första, företaget Claws Ohlson går in som en privat sponsor för snötrollet Skadeglad och har enligt pressmeddelandet ambitionen att snötrollet ska hinna anlända och färdigdop.. eeh förberedas innan ligapremiären mot Reikland Runners. Klubbens andra sponsor, Ljugo Bäckstein har enligt uppgift pengar över från andra projekt och har lovat att stödja Sideliners långsiktigt, minst under ett par matcher, kanske tre. Ännu har inga Bäckstein inte bidragit med några pengar, men lovar att stödja klubben med uppmuntrande gåvor till framstående spelare, ledare och eventuellt vänskapliga domare.

    -"Vi känner att Bäckstein representerar föreningen väl, både Sensmoraliskt och som en utpräglad Sideliner." Säger lagets ägare och huvudtränare, Setomidor i en unik kommentar till TT.

    Sponsras av:

    Claws Ohlson

  • Så Stareater, när har du tid med första matchen? Du råkar inte ha möjlighet att spela på lördageftermiddag?

  • Och Omäktige Zenith! När vill dina Dassorker agera toapapper åt de mäktigaste blåalverna? Efter tisdag blir det! Vi ska pudra håret nämligen och raka bröstet.

  • Hmmm undrar om vi inte ska skriva in mobil nr i första posten så man enkelt kan nå varandra, för mina polare som är med är ju inte direkt skit aktiv här på forumet....

  • edited 12 april 2012 12:04

    Man kan också göra det i BUBBLE-systemet (under Coach Corner -> Profile), och då syns det bara för andra coacher som är inloggade. Har för mig att vi tidigare haft spelare som inte velat publicera sitt mobilnummer av olika anledningar.

  • Japp låter smart,

    Om någon vill ha nummer till: zenith (Daniel) tattarn (Jonas) Mack (Marcus) KristofferMcSorley (Basse, Kristoffer) Rolling Snakes (Gunnar) så kan man skicka ett priv mess till mig så styr jag upp det.

  • Ska man göra laget på nån sida? hur funkar det riktigt?

  • Logga in på stridshammaren.se/Bubble . Gå till coaches corner och skapa ett laget i division Bubble5. TV skall vara högst 1000.

  • Jag har redan skapat ett tomt lag för att kunna göra lottningen, så "The Littlespretches" bör redan synas under dina lag i coach corner när du loggar in. Se viskning från mig för användarnamn och lösenord

  • En regelfråga; Visst påverkas inte Pass Block av neg traits som Blood Lust, Wild Animal eller Really Stupid?

  • Som jag kommer ihåg reglerna så behöver man i varje fall inte rulla dem vid en pass block. Om man redan är dum eller vild så borde man väl förbli det.

    För övrigt anser jag att första posten borde säga att jag betalat pengar.

  • edited 13 april 2012 04:45

    du behöver inte slå för traits när du använder passblock etc.

    Dock kan inte ne realy stupid eller en player som tappat sin tacklezon intercepta tex. En spelare som sitter fast i tentackler etc måste slå för att ta sig lös.

    Angående betalning så sker det till ett annat konto än mitt "lönekonto" så jag måste logga in på bankens hemsida för att se vilka som betalat, därför har jag inte registerat betalingar som skett senaste veckan. Du har garanterat betalat stareater och jag kommer kolla upp det ikväll och uppdatera listan.

    Jag har Jonas/tattarns startup line iaf. Så om om han inte får tummen ur och fyller i det själv så kan jag skvalllra för alla att han kör på den (mycket) ovanliga startrostret.

    1Kroxigor 4 saurusar 6 skinks 2rr´s 20k

    För att vara lite ovanlig :P

  • edited 13 april 2012 04:51

    Är ju faktiskt lite ovanligt, 2RRs och Lizardmen låter som en farlig kombo :)

    Jag är lite sugen på att ta Pass Block på mitt Snow Troll! Det kan bli min andra double-skill, möjligtvis. Vore fantastiskt att ibland få gå tre steg utan att behöva slå Wild Animal, eftersom man då kan gå in med Snötrollet i någons tacklezone och få en "gratisblitz" rundan efter. Eftersom Trollet även har Disturbing Presence så kan han ge -2 till bollhanteringen också, inte illa

  • edited 13 april 2012 05:15

    Lurad! :P (vill inte erkänna att jag räknade fel)

    4 Saurusar (4x8=320)

    1 Kroxigor (140)

    6 Skinks (6x6=360)

    3 RR (6x60 = 180)


    1000

    Skare såklart vara...

  • Det känns lite mer normalt... :)

  • huuumz! jag har skapat ett lag nu! eller redigerat det seto gjorde åt mig! får hoppas på att det blev rätt :P går lite efter Bloodbowl PC spelet! men det stämmer säkert :P

  • nu gjorde ja säkert fel! ville ha 2-rerolls, köpt en chaos warrior för mycke, kan man redigera sånt? å vad är journeymen?

  • edited 13 april 2012 08:39

    Du verkar ha löst det, men om du inte har det kan du välja "Unhire player" för att få tillbaka pengarna för en spelare. (Detta funkar bara om spelaren inte spelat några matcher). Om man gör fel när man köper Rerolls eller annat till laget så kan bara admins ångra dem.

    Journeymen är gratisspelare som man får låna om man har färre än 11 spelare på laget (så att man alltid har 11 spelare i början av varje match). I ditt fall kan bara Beastmen vara journeymen, och de har automatiskt Loner. SPPs som hamnar på Journeymen försvinner efter varje match om man inte betalar för att göra spelaren permanent i laget, och det kostar som att köpa en vanlig Beastmen.

    För er som inte använt systemet förut så finns en "Roster" knapp under varje lag där man kan få ett snyggt PDF-roster som man sen kan skriva ut inför varje match

  • Bör tilläggas att man inte kan ha journeymen från start.

  • Skönt att se klassiskt trash talk, sponsormeddelanden och telegram från TT i BUBBLE-tråden. Lycka till alla!

  • Vad skulle Blood Bowl vara utan trash talk?

    Hur är livet i utlandet? Finns det Blood Bowl även där?

  • Man får klara sig med FUMBBL. Är det någon mer än jag som kikar på TFF regelbundet? Eller, mer till poängen, är det någon i norr som vill spela i Sveriges åtta-mannalag i Eurobowl i Danmark i höst? I så fall är det dags nu att vinna lite NAF-sanktionerade turneringar, uttagningen har börjat!

  • Eurobowl låter kul, men måste kolla med fru/jobb/andra turneringar så att det inte blir för mycket på en gång :)

  • Riktigt nice att det finns en utskrivbar roster som uppdateras.

  • Herr Zenith vägrar svar på hammarn eller nallen så nu ligger bollen på hans planhalva.

  • Finns det fortfarande planer på att ha en parallell Cyanide- eller möjligen Fumbbl-BUBBLE för oss coacher i exil?

  • Den första matchen i BUBBLE 5 - V for Vendetta kommer gå av stapeln under eftermiddagen, och det är hemmalaget Reikland Runners som får besök av de något okända/ökända Sensmoralic Sideliners. Stay tuned!

    @NilssonHarHund Vet inget om digitala ligor, Cyanide finns ju ännu inte till Mac :/ Det kanske vore kul att dra igång en DungeonBowl liga när det kommer?

Sign In or Register to comment.