BUBBLE 3 Infotråd

145791012

Kommentarer

  • Någon kanske hann märka (och ignorera) att alla uppladdade bilder försvann i och med uppgraderingen. Nu är de tillbaka på sina rätta platser för allas fortsatta trevnad. BFF:s coach låter hälsa att det egna lagets profilbilder som vanligt är synnerligen välkomponerade och vackra i all sin kaotiskhet.

  • Sista matchen blev faktiskt spelad igår men kommer tidigast att läggas in ikväll pga stressfrakturerar hos båda coacherna!
  • Är det nån som vet varför jag inte kan skriva ut laget som PDF från OBBLM
  • Hrm, nej, ingen aning.

    Om det är att ladda ned själva .pdf:en så kan du ladda hem en här.

  • edited 7 mars 2010 10:07

    BK Bärmacht klarade Favorittrycket, men fixade inte "Mu"

    BK Bärmacht bjöd igår på en bländande uppvisning i skönspel, påhopp och överdrifter och gick med höga poäng och egon in i den väntande finalen mot Infected Mushrooms. Med darrande tentakler vandrade de nedstämda kaosisterna in på planen till vad som alla trodde skulle bli deras största nederlag. I stark kontrast närmast flöt spelarna från BK Bärmacht in medan supportrarna ljublade och skrek ogrammatiska förolämplingar åt motståndarna. BKB hade räknad med allt, förutom jättekossan som tidiningarna idag kallar "Mu".

    Redan sekunder efter startskottet gått fick sjukvårdarna rycka in och bära ut en av lagets stjärnspelare till båset för återhämtande spelare, men när de åter kom tillbaka in på arenan var publiken och spelarna i chock. Bara en ensam arm tillhörande nationalhjälten och Ogern Einbert Idlewitz stack fram under juvret på Mu, och övriga delar låg orimligt långt ifrån varandra på olika delar av planen. Trots intensivt arbete av sjukvårdspersonalen kunde inget göras, och BKB fick se en av sina största ikoner och mentala mentor paketeras i en överbliven låda för biologiskt avfall.

    Motgångarna under första halvlek tog aldrig slut för de tappra människospelarna, och efter ytterligare ett par knockade spelare så hände det ofattbara igen. Den här gången var det någon av Mushrooms dregglande plåtburkar som förvandlade BK Bärmacht's näst mest välbetalda spelare Isaac Kidblitz till en oigenkänlig pölsaliknande sörja. De utmattade sjukvårdarna hade bränt allt sitt krut på att försöka rädda ogren Einbert, och när det gick upp för publiken vad som hänt hördes spridda snyftningar från den chokade publiken. Även stjärncoachen Setomidor verkade tagen, och sågs ivrigt bläddrandes bland försäkringspapper för att se över de ekonomiska förutsättningarna för framtiden.

    Mushrooms dominerade totalt under första halvleken, och gjorde enkelt en touchdown med bara en handfull BKB spelare kvar på planen. Under den korta pausen, när krisen stog för dörren och spelarmoralen liknades vid Rögle IK, steg BKBs fantastiskt överbetalda coach fram och gjorde en heroisk coachinginsats. Censureringsmaskingen för det lokala tv-bolaget överbelastades, närvarande småbarnsföräldrar kommer spendera manår för att försöka reparera barnens besmittade ordförråd, men BK Bärmach kom ut som ett nytt lag på planen.

    Trots en fantastisk uppryckning, efter ett nästan bländande spel, studsade bollen förargligt ned bredvid BKB's väntande catcher som redan filat på tacktalet, och halvleken slutade 1-0 i TDs till kaoslaget.

    Under andra halvlek stod BKB för ytterligare en mäktig forcering, men Mushrooms lyckades få stopp på anstormningen just bredvid målområdet. Efter en plockepin-liknande tillställning över flera omgångar kunde stjärnthrowern, och BKB's enda överlevande superstjärna, Samuel Quicktoss bryta sig ut från ormgropen i sista sekund och ta matchen till förlängning.

    I förlängningen tog BKB initiativet och var på god väg att avgöra, men en olycklig spelvändning gjorde att Mushrooms kunde lägga oformeliga lemmar på bollen och lobba den ned till en väntande stålkoloss. Matchen var därmed avgjord, och trots en heroisk upphämtning fick Setomidor se sitt korthus-liknande lagbygge både förnedrat och förfallet.

    "Sämst när det gäller" är ett epitet som präglat Setomidors coachingstil, och förbannelsen verka även gälla BK Bärmacht.

    Matchen sponsras av:

    fonus

  • Två legender är borta. Greased Lightning sörjer de två som alltid spelade sjysst och välvilligt. GL hade inte varit det lag det är idag om det inte vore för BKB-spelarnas godhet på Serious Injury-tabellen.

  • "MU" står för "Master of the Universe" (en goatrance-låt från 1996). En full spelarprofil på denne unge, lovande tjur (som redan lär ha många av sina urklippta porträtt upptejpade i spiltorna ute på landets bondgårdar) utlovas i en av TTs kommande helgbilagor.

  • Jag är redo för att ta en match mot valfri motståndare som jag ej mött under de första 5 omgångarna. Onsdag, fredag eller lördagkväll efter 20.00 @ my place. Då de små somnat in...

  • Någon som vill spela på torsdagkväll? Den som viskar först får matchen!

  • Jag kan spela under veckan(alla dagar) på förmiddag ev eftermiddag om så önskas.
  • Hej!

    Vi är ett glatt kompisgäng som gillar vinprovning, barnpussel och avel. Vi söker er, en liknande grupp i snarlik situation, gärna med några bestående skador eller allmänt eftersatta individer, för trevligt samkväm under veckan. Passar onsdag eftermiddag för en första date?

    Svar till: "Skattefifflaren"

  • Jag kan tänka mig en match fredag kväll eller lördag kväll. Mot Fullmoon Prowlers kanske?

  • Ja fredag skulle passa. Då kan du decimera mitt manskap ytterligare inför lördagens match mot vatten amöborna.

  • Ja den där Trey Blackscar behöver tas ner ett par pinnar. Runt 20:00 dyker jag upp då.

  • Hemsidan uppdaterad igen :)

  • Snabb koll bara, Gunnar the Rolling snakes kommer över i morgon och vi ska förmodligen ha en rejäl sammandrabbning. Nu är det så att vi kanske har tid att spela två matcher irad mot varandra. Är det ok? Vi har inte mött varandra tidigare eftersom han inte var med innan cupen och jag var inte med i cupen.
  • Quoted for truth:

    • Efter turneringen spelas en öppen säsong där det är fritt fram att möta vem man vill, så länge man inte möter samma lag med färre än 5 matcher mellan under den öppna säsongen.

    Det är alltså inte ok att möta samma motståndare två matcher i rad. Båda måste spela fem matcher mellan (med undantag för sista veckan då man får mötas igen en gång). Jag känner igen att fem matcher må vara ganska mycket, speciellt om man räknar med att bara spela fem matcher under hela den öppna säsongen. Dock är dessa reglerna och vi får se över dem nästa säsong :)

  • Ah ok kollade bara. Eftersom det betyder de som spelade cupen nu måste möta de som inte var med eftersom annars har det inte varit fem matcher emellan möterna. Eller cupen kanske går förbi den regeln...
  • Står "Efter" turneringen spelas bla bla bla :)
  • Ah, jo men hade svårt att tyda att matcherna under turneringen inte skulle räknas med i de fem matcherna eller inte. Spelar inte så stor roll, one game it is. Vill ju inte "fuska" :P
  • edited 9 mars 2010 22:27
    Tips om man vill spela flera matcher samma kväll: bjud in två coacher till och byt motståndare efter första matchen.
  • Världens blodigaste första halvlek har nu genomförts av Fullmoon Prowlers och The Muppet Show. Trey matade in 3 cas och 2 knockar i 1a för att sedan mesa av och bara sätta en knock eller två till i 2a. Problem med att lägga in matchen då marcus inte fått till sitt lag i OBBLM men skall göra det innan fredag.

    Resultat? Lika givetvis (trots typ 3-4 tappra muppar vid ett tillfälle mot en mindre armé med zombies och skit).

    Angående någons knorr om dubbelmöte: min synvinkel så är det solklara och bra regler som bör strävas efter att följas =)

  • Ursäkta att jag bryter in så här ;) men jag undra när det kan bli tal om BUBBLE 4 för jag börjar att bli lite sugen på att börja lira blood bowl igen.

  • Efter ordinarie fanatic.
  • BK Bärmacht - Nu även sämst när det inte gäller.

  • Någon som vill spela imorgon(torsdag) Jag har tid och lira vilken tid som helst mellan 08:00 - 18:00.
  • Match match match! Fredag morgon alt fredag eftermiddag. Hör av dig om tid och plats!
  • Det brukar oftast gå bättre för mig att viska lite privat till några så känner de sig mer träffade =)

  • Jag ska försöka få in en spontanmatch ikväll, om det går ihop med min dotters dygnsrytm, men jag ska se om det går att ordna matcher imorgon och i helgen också. Alla vill ju möta Greased Lightning, så det är väl bäst att inte undanhålla folket vad de förtjänar? :)

  • Jag tycker att alla spelare som blir viktiga spelare i laget borde få en flufftext på OBBLM. Åt minstone borde döda spelare ha någon sorts begravningstal eller career-highlights i sin text. Går man in och kollar på Isaac Kidblitz så borde man få läsa om hans strålande karriär och bittra slut.

Sign In or Register to comment.