BUBBLE 3 Infotråd

16781012

Kommentarer

  • Mitt schema för veckan är relativt öppet. Ikväll går jag match mot BFF men ledig och redo för match på tis,ons(förmiddag),tors,fre(förmiddag),lör(inte mellan 13-15) och sön! Spelar gärna mot någon jag inte mött med HE ännu.
  • Hjälp vad spelsugen jag är ikväll.... Hjälp mig någon???

  • edited 23 mars 2010 11:04

    Det är näst sista veckan nu!

  • Fråga, hur ska man göra med CAS som kommer vid foul actions eller som Starplayers lyckas åstakomma?

    Nu i senaste matchen skrev jag att mina odöda vann matchen med 2-0 i cas. Men fyllde sedan in att en dödade en spelare (foul) och att Hack n Slash delade ut en badly.

    Nu visade det sig att min foul gav min Zombie 2 poäng så ska jag ta bort den?

    Ska det stå 4-0 i cas 3-0 i cas eller är det rätt med 2-0 i cas?

    För övrigt så sponsrades matchen av:

    sponsor

    och

    sponsor

  • Enligt reglerna som står skrivet på sida 1, typ första inlägget i tråden, endast cas som genererar i SPP räknas som team cas. Hack N Slash cas räknas till team cas trots att han ej tillgodogör sig poängen dock.

    Det borde stå 3-0 i cas. Inga poäng för foul casen, ska ej skrivas in att han dödade någon heller.

  • Motorsågar ger inte SPP. Jag vet inte hur vi ska bestämma här, men Dante82 får gärna ge ett uttalande.

  • Drömmen tog slut.

    Under kvällens match mellan Greased Lightning och Fullmoon Prowlers hände det som många fans väntat på; Stjärndansaren Instant Kenickie är död för klorna av Prowlers egen stjärna Trey Blackscar. Matchen var tvungen att avbrytas efter händelsen som drog båda lagens coaching staff samt alla linjedomarna till Greased Lightnings Dead and Injured-bås. Efter desperata återuppväckningsförsök tvingades Coach Hemlighållaren be Prowlers Necromancer om hjälp. Doctor von Schnauzer levde upp till sin Hipokratiska ed och med bara en smula svart magi var Instant Kenickie på benen igen. När han hasade sig ut i det dunkla ljuset i arenan jublade publiken av lycka! Tydligen hade en Ghoul gjort mål och vunnit Prowlers matchen, men eftersom ingen utom de tjugoåtta tusen åskådarna såg detta så ogiltigförklarades målet och matchen dömdes oavgjord.
    Hela Greased Lightning stannade efteråt för att önska Instant lycka till i sitt nya lag, då han behövde stanna med Prowlers Nekromantiker på grund av den onda mörka magin som hädanefter skulle hålla honom på planen. Som en lite ljusare avslutning kan vi nämna att Avatar Coach Calhoun dödade Zombien Braindead inte bara en, utan TVÅ gånger under matchen... Och han spelar ännu!
    -Tackle Tidningen Umeå

  • Tog bort foulen så nu stämmer det i statestiken iaf. zzzzov gott alla.

  • edited 24 mars 2010 00:40

    Junker Kleansmann har på senaste tiden utvecklat ett mäktigt blås, som kan komma väl till pass om några alver behöver tröstas efter något litet blåmärke eller om någon stor stygg varg behöver lära sig hoof and poof på riktigt.

  • edited 24 mars 2010 09:29

    Fråga, hur ska man göra med CAS som kommer vid foul actions eller som Starplayers lyckas åstakomma?

    Nu i senaste matchen skrev jag att mina odöda vann matchen med 2-0 i cas. Men fyllde sedan in att en dödade en spelare (foul) och att Hack n Slash delade ut en badly.

    Nu visade det sig att min foul gav min Zombie 2 poäng så ska jag ta bort den?

    Ska det stå 4-0 i cas 3-0 i cas eller är det rätt med 2-0 i cas?

    Det ska vara 2-0 i CAS. Registrera inte fouls eller icke SPP:ande casualties.

  • Hoppsan! Det där var menat till Lars. Nu blev trashtalket offentligt, hehe

  • Om du vill kan du ju trycka "ändra" och sedan viska till: XXX, men kaka låter gott!

  • Sådärja, en timmes jobb för två beastmen med extra armar (en dubbel höger och en dubbel vänster) och en beastman med ett extra huvud. Mutationskills nästa!

  • edited 24 mars 2010 22:33

    Nu har BFF mött alla lag utom NP (P=/=NP) under ordinarie ligasäsong. Börjar hemskt gärna på andra varvet närhelst det passar utmanare.

    Här är förresten en bild på lagets nya muterade stjärnor. Nr 10:s tredje arm gör sin första match redan mot nästa utmanare.

    BFF-mutanter

  • edited 25 mars 2010 15:31

    så snygga!

    Ungefär såhär glad har bloodbowl gjort mig de senaste matchomgångarna

  • ÖPPET BREV TILL ALLMÄNHETEN

    Med sorg i hjärtat meddelade idag ledningen för Nordland Patriots att laget drar sig ur ligan, för att deltaga i en 8 månader lång Flagellant-march runt, runt, runt i Imperiet, detta för att hedra stjärnspelaren Lance, vars bortgång förvandlade Patriots från en säker vinnare av ligan till ett gäng ängsliga skolflickor med skrubbsår på knäna.

    Yes! Ni läste rätt boys, jag har fanimig inte den tid jag behöver, jag försöker och försöker få ihop det med det går icket! Således; tack för en fin (om än kort) säsong och gudarna villiga så ses vi under BUBBLE 4.

    Den hänförande och vältalige: Kapten Vendetta

  • Sorgligt men förståeligt. Hoppas du får bättre med tid nästa säsong!

  • Jag fick äran att möta dessa Patriots medans de var aktiva.

    Som för övrigt hade de bästa sponsorerna:

    sponsor

    samt

    sponsor

    och

    sponsor

    Tackar för den tid som varit och hoppas du kan vara med i bubble 4.

  • Hmm ser att vi det är inlagd en extra match mellan jag och BK B. som spelats 0-0 problemet är att den inte är spelad, vet inte varför den finns med på bubble 3, så någon som kan får ta bort den från serien.

    Tack!

    :)

  • Veckans bloodbowlschema har varit helt i min smak: HE, AI, BKB och snart BotD. Synd bara att det inte blev några nya skills mot BKB nyss.

  • Jag är inne på andra varvet och med 2 veckor kvar saknar en 2-3 skills. Skulle vara riktigt trevligt att möta någon av mina tidigare motståndare igen. Jag lovar att inte vara snäll...

  • Jag vill spela MER bloodbowl innan slutspelet. Ju mer desto bättre.

  • Jag vill också spela några matcher i veckan. Tisdag är inbokad för revanchmatch mot Micke "Odium_Kahn´s" Chaos gäng. Sedan ska jag försöka få revanch mot Gunnar med. Om någon känner sugen att möta de odöda ytterligare en gång är det bara att säga till.

  • Micke ska kanske jobba över idag så jag annonserar för match ikväll kl 20,00 om någon har tid och lust.

    Kvällens matchsponsor är för övrigt:

    sponsor

  • Jag har inte mött Greased Lightning, BK Bärmacht eller Reikland Runners under den öppna säsongen. Vågar ni spela i veckan eller drar ni er undan med svansen mellan benen?!

  • av någon anledning så registreras inte att min lineman nr.13 är MNG sedan matchen mot Infected Mushrooms i bubble, och jag ska möta Bring Out the Gimp ikväll. kan någon ordna?

  • Ligatabellen mår inte bra, och det är antagligen mitt fel. Jag har bytt lag till Mordheim Saints - Norse.

    Kom ihåg att nästa vecka är ligans sista och det är därför fritt fram att möta vem man vill även om det inte har gått 5 matcher sedan sist (men inte fler än en gång under veckan).

    Det är alltså Grudge-week!

  • Ser ut som att att Bring out the dead kommer att drabbas samman med Fullmoon P till veckan då. Kan bara sluta blodigt.

Sign In or Register to comment.