BUBBLE 3 Infotråd

167891012»

Kommentarer

  • Aj aj aj , dyrköpt seger för Amhibium Inferis...

  • Grudge settled (på vårt eget lilla vis).

  • ni syftar på att min blitzer dog?
    äsch. jag slog ju ihjäl 2 spelare under gårddagen så det var väl inte mer än rätt. ingen spelare är oumbärlig i mina lag, ge mig 11 skelett och jag kommer ändå att gå minst till semifinal!
    så länge jag spöar dig upp och ner längs planen (back-to-back wins med slann!) så sover jag gott om natten micke :P
  • Jag tror Gunnar just lovade att coacha Khemri nästa liga. :)

  • Khemri utan Tomb Guardians. Sweet!

  • haha fyfan vad brutalt. khemri is the shit =)

  • Om ni ändrar er fega inställning till SPP för fouls så lovar jag coacha Khemri nästa liga!
  • Sådana är reglerna, det är i våra houserules man har fått SPP för fouls.

  • edited 11 april 2010 22:17

    Hur tusan gör jag för att få OBBLM att fatta att jag betalade 130k för Max Spleenripper nyss?

    EDIT: Jag har löst problemet genom att köpa re-rolls och cheerleaders för 130k och sparkat dem igen.

  • För övrigt, efter att Morg'th Nt'Jihde och Hubris Hegerfors hämtat sig från chocken gjorde de ett sammandrag av tredje kvalmatchen. Det kommer här.

    Matchen började med offense för PETA, som ställde upp på en kant. Kicken hamnade tursamt på den andra kanten, och efter att PETAs ena AG5-lino fumlat passen till catchern (och raskt CASats som belöning) kunde Mushrooms plocka bollen med sin ST4 beastman och omringa honom med halva laget medan andra halvan med M.U. i spetsen började rensa alver av banan nere i defensiv zon. PETA gavs endast 1-dice blitzar i allra bästa fall, men trots att en blitz bar frukt (Strip Ball) studsade bollen så turligt att de var chanslösa på att få upp den. Mushrooms gjorde 0-1 i turn 4, just efter att PETA lyckats CASa deras AG4 beastman.

    Nästa offense för PETA gick passen fram till catchern, som avancerade upp längs ena sidan inom en lös cage av linemen. M.U. blitzade sig in och låste bollen med sina tentakler, men PETA svarade genom att med halva laget som insats pusha bort honom! Sedan kom dubbelettan på en dodge för en wardancer. Återigen skötte sig nu M.U. (hans dåliga form från de senaste matcherna var som bortblåst), golvade bollhållaren och klistrade sedan den enda stående wardancern. En välplacerad pungspark på den som just ramlat omintetgjorde alla möjligheter till TD för PETA, medan en MA7 beastman kunde springa fram, plocka bollen och lämna över till lagkaptenen Albert Hofmann som gjorde 0-2 till Mushrooms, men inte före dess att publiken dödat en stackars alv som Alexander Shulgin "råkat" ramla in i. PETAs kvarvarande AG5-lino blev också allvarligt skadad av Mushrooms DP, men nu sade domaren slutligen ifrån. AG5-snubben klarade sig tack vare en insats från apotekaren.

    Andra halvlek ställde Mushrooms upp för offense, fick en fördelaktig kick och cage:ade sig långsamt framåt. En fireball går av i mitten av cage:en, men tar endast en hörnspelare och ger ingen öppning. Nu gjorde även Max Spleenripper entré, trots att han står nära toppen på NAFs svarta lista över spelare som inte ska få komma i närheten av en Blood Bowl pitch. När han stod och högg motorsågen i vansinne på en wardancer som han just sågat ner kände sig till slut en av linjedomarna manad att kliva emellan. Domaren blev postumt invald i RCNs hederslista för sitt rådiga ingripande. Trots Maxs framfart inga flera CAS för Mushrooms, dock 0-3 i turn 13.

    Turn 13 för PETA, och förbannelsen tar ny fart (och slår alla rekord). Ännu en fumlad pass från AG5-snubben, och Mushrooms CASar plötsligt tre alver inom loppet av två turns. Dessutom bryter sig MA7-beasten in igen, plockar bollen i tre zoner och får iväg en pass till en rookie beast som gör 0-4 i turn 14 (med en turns extra speltid tack vare riot), och nu håller båda coacherna med om att det bara är löjligt.

    Turn 15 har PETA avancerat med två spelare i scoring position, allt som krävs är en long pass från AG5-killen... Shock horror, passen missar. En chaos warrior plockar upp den, passar över en wardancer som just manglats på en 3-dice wrackle blitz till en beast på mittlinjen, mellanspelar till en beast sju rutor från end zone, GFI, och 0-5 i turn 16 och fenomenet är ett faktum. Infected Mushrooms har åter ryckt in sin berömda turnerings-tur och nu håller kommentatorerna andan. De ska väl för tusan inte släppas i närheten av finalen i slutspelet också?

  • Sorgligt avslut för PETA. Jag vet precis hur de där ettorna känns.

    Så både Saints och Mushrooms vandrar vidare till kvartsfinalerna. Då återstår bara Eagles vs Muppets.

  • Ryktet säger att de ska drabbas samman idag, iaf om man ska tro på deras matchsponsor.

    sponsor

  • edited 13 april 2010 23:44

    Ett kort sammandrag av kvartsfinal nummer ett (som spelades som tredje i ordningen):

    Infected Mushrooms 1 vs Bring out the Dead 2

    Med en babe som enda inducement väljer Deads att kicka. Bollen hamnar lite turligt så att Deads kan nypa den innan den slår i marken på den Blitz! som slås fram. Efter detta kritiska resultat får sedan Mushrooms i princip jaga hela matchen. Efter att M.U. misslyckats ta ner bollhållaren får Mushrooms rikta in sig på att skada så dyra gubbar som möjligt, och lyckas faktiskt göra en mumie SI på foul. Regen lyckas och beasten blir utvisad och en snabb 1-0 ledning till Deads i turn 2.

    Mushrooms måste nu försöka skaffa sig ett starkt numerärt övertag samtidigt som man ska kvittera. Kvitteringen kommer i turn 8 efter ett tursamt fall på den ghoul som skulle blitza bollen. Vid det laget har man gjort ytterligare två SI (en AG4 wight och ett skelett; båda regenererar!) och en drös KOs (däribland båda guard ghoulsen) som mestadels kommer tillbaka. Delmål 2 uppfylldes därmed inte och Deads har fullt manskap inför sin offense.

    Deads spelar säkert på sin offense och drar som förutspått nytta av de extra guards de har på sin roster. En ensam ghoul agerar bete på kanten motsatt där spelet går och Odium Khan väljer att ta det och skicka ut honom i publiken med M.U. och en beastman. Sedan tvistar de lärde om avsaknaden av dessa två spelare egentligen hade betydelse för Mushrooms defensiv på "rätt" kant där spelet pågick, men det var i princip ett läge där det var absolut kritiskt för Mushrooms att fälla tre spelare i en serie av blocks för att få en tärning på bollhållaren, vilket misslyckades. Deads kunde nu kroka runt sig, ställa upp en mur av starka spelare och stalla fram till runda 15, vilket omintetgjorde Mushrooms chans att kvittera (eftersom man behöver två turns till detta). I ett sista desperat försök att dra oavgjort sänder man i turn 15 in en blitz från AG4-beasten som LYCKAS med den 5+ dodge som krävs och får en tärning med reroll på bollhållaren. Turen var dock förbrukad på dodgen och Deads bollhållare står upp när dammet har lagt sig. 2-1 till Deads i deras turn 16. Ingen riot slås på Mushrooms sista drive och slutresultatet fastställs till 2-1.

    Infected Mushrooms turneringstur räckte inte hur långt som helst och man bugar sig ut ur BUBBLE3, nöjda med att ha bjudit upp till en hyfsat jämn fight mot det lag vi tippar tar hem finalen denna säsong.

  • Låter som en tung match för Chaos, regeneration kan vara jättejobbigt. Väl kämpat Mushrooms!

  • Oh ja. Jag kan lätt säga att de tre avgörande faktorerna var:

    1. Blitz
    2. Regenation
    3. Guardspelarna
  • Usch, sex Guards ser inte snällt ut alls, varav fem har Block :)

    Enda trösten är väl att det "bara" är 12 spelare i laget numera, så om jag har lika tur som sist med mina injury rolls kan det kanske gå!

    Själv är det på gränsen om jag vågar kicka min trettonde lineman, 12 spelare mot UD känns aningen lite, men samtidigt skulle en Wizard mot äckel-ghoulsen inte sitta fel!

  • host 7 guards ;)

Sign In or Register to comment.