BUBBLE 3 Infotråd

1356712

Kommentarer

  • edited 1 februari 2010 22:44

    Försnacket inför Rookie coachen Dan Ze Mans premiär (i BUBBLE sammanhang) och huruvida hans mannar ska undvika att bli klippt i färs av varg-doun i Fullmoon Prowlers är i full gång!

    KristofferMcSorley släppte ett pressmeddelande som snabbast tidigare ikväll: "Ja vad ska man säga... de där miffona i otvättade rustningar är ju inte så snabba. Våran gamla hang-around zombie Igor får haka på deras löpningar och lägga krokb... VA, vad sa ni!?!?!? Är igor inte med i laguppställningen??? Vart F@n är han då? Död säger du? Ja men det har han varit de senaste 60 åren... Jaha, delad på mitten och lämnats i klubblokalens frys. Överkroppen säger du? Ok benen då? Det var ju de som jag så taktiskt behövde... i en lastbil på väg till Balkan? Jag tänker inte fråga varför. Bah!

    Själva matchen sägs starta under tisdagkväll och förhoppningsvis, om Prowlers coach får som han vill, pågå långt efter midnatt.

  • Ajajaj, Ogres med Block och Da Big Blue är inte ens tillbaka från rehab ännu... Dags att börja lira nu då!

  • Det är bara sjukt orättvist att någons big guy får block redan i första matchen i ligan. Kommer bli sjukt jobbigt att möta. Någon borde se till att foula ut honom innan han ställer till för stor oreda (dvs ska möta BFF).

  • Min Deathroller fick det också tidigt, men redan första matchen är faktiskt överdrivet. Vi måste omedelbart införa ett system med bounties för att döda viktiga spelare.

  • Kan vara värt att påpeka att han höjde sin FF och maxade sin winnings (70k) också. Kompanismörj, host, host.

  • Jag vill förresten bara tipsa om att spelarna i Big Blue Bashas varit på fotografering och att deras nunor går att beskåda i OBBLM.

  • Hehe, mycket vackert. Alltid bra med en före och efter bild när det vankas match :)
  • Haha vilket tjaffs det är om Block på en big guy efter match 1! Spelar vi i en High Elves liga eller vad? För mig fungerar det ju bara som en extra morot. Vem är det man egentligen vill blitza på?

    Motståndarens bästa/dyraste spelare ALWAYS =)

    The bigger they are, the harder they fall

  • Sidan tillägnad halvvägsturneringen är uppe nu, gott folk.

    BUBBLE3 En-dags-turnering

  • edited 2 februari 2010 20:44

    BK Bärmachts säsongspremiär en dundersuccé

    Tackle-Tidningen (TT)

    Dammet har just lagt sig efter BK Bärmachts säsongspremiär mot Patronizing Elven Treehuging Avengers (PETA), där den mestadels alviska publiken fick se sina trädkramarhjältar falla som furor i vinden. Redan efter tre spelade omgångar låg det alver i ormgropsliknande formation i död-och-skadad rutan, och experter spekulerar redan i om dopamin och adrenalin är de enda hjälpande substanserna som cirkulerar i BK Bärmachts spelare.

    Trots blott fem tappra, kroppsstrumpsklädda alver på planen mot tio av imperiets bästa, skelöga Blood bowl spelare så höll de taniga blomsniffarna jämn takt poängmässigt. Det var inte förrän BK Bärmacht gjorde 3-2 i slutet av andra halvlek, och följde upp med en Blitz, som matchen egentligen var avgjord.

    BK Bärmacht anställde en laglogoped inför nästa match mot de luddiga krambjörnarna i Fullmoon Prowlers, låt se om succéen fortsätter. För PETAs del väntar knattelaget och förortsprodukterna Reikland Runners, men på grund av den (för BK Bärmacht) fördelaktiga 70-30 fördelningen av vinstpengar så tvingas PETA kalla tillbaka pensionerade trädgårdsodlare för att fylla de tomma spandexkalsongerna i nästa omgång.

    Fabricio Gnetsvans, TT.

    Matchen sponsras av:

    Husqvarna

  • REGELFRÅGA: Raise the dead spell glömdes som vanligt under pågående match men upptäcktes i post-match proceduren. Jag har läst ett dokument samt använt en livlina : Ringt en vän.

    Varken kunnat bekräfta eller dokumentera regeln så jag använder livlina 2: Fråga publiken.

    What ye say?

  • Dante har nog ett bra svar på den frågan.

  • Måste bara flika in och ge beröm till BUBBLE sidan.. riktigt grymt! Kul som utomstående att följa ligan, synd bara att det inte går att köpa matcherna på c-sports. Jag förutsätter iaf att finalmatcherna kommer sändas via webcam!

  • edited 3 februari 2010 06:25

    Herregud, Undead med både AG4 Wight och Mumie med Block redan efter en match?! Bring out the Dead! verkar minst sagt gå ut hårt...

  • Ja, vad kan man säga, hårdträningen under vinteruppehållet verkar ge goda resultat. :)
  • Tackle-tidningen Umeå
    Da Big Blue Bashas come-back i BUBBLE blev inte vad fansen förväntade sig. Det var en sorglig uppställning avdankade föredettor som vinglade in på Bring Out the Dead!s hemmaplan igårkväll. Turnébussen hade knappt hittat till arenan och pinsamheterna bara följde varandra. Det såg nästan ut att kunna vända i mitten av första halvlek när BOtD tappade bollen men de räddade situationen och slog ut fyra av Big Blue Bashas spelare innan halvleken var över. När Rarky Dwarfstompa, en Blue Blitzer, inte vågade lämna KO-båset fick Bashas ställa upp så lite som sex man i andra halvlek och när en BOtD Ghoul ramlade på Bashas endzone i matchens sista sekund var de bara tre kvar. Slutresultatet 1-0 till Bring Out the Dead! var verkligen inte lika representativt av matchen som CAS-ställningen 6-0!
    Coach Hemlighållaren gav oss följande kommentar:

    "Jag har aldrig sett så oproffesionella spelare. Det var bara några stycken som ens hade fått på sig rustningen rätt, och jag trodde aldrig jag skulle säga detta men jag måste nog införa en regel i laget att man bara får spela nykter!"

  • *host* mumie med block efter första matchen *host* måste tas ut osv...Känns det gnället igen, va, Va, VA?!
  • REGELFRÅGA: Raise the dead spell glömdes som vanligt under pågående match men upptäcktes i post-match proceduren.

    Detta beror väl på hur mycket av en paragrafryttare man vill vara men baserat på att det bara är till undeadspelarens nackdel att zombien inte "skapas" förens i post-match proceduren, samt att just detta tilläts i Bubble säsong ett så godkänner jag detta i säsong tre också.

  • edited 3 februari 2010 17:29
    Nu fyller jag i matchrapporten från gårdagens drabbning, Fullmoon Prowlers vs Beauty of the Beast. Det finns en ruta som säger TV. Det blir ju Team Value, alltså total cost för laget, inte den aktuella Team Rating inför kommande match. Gör jag rätt?

    EDIT: Det fungerade hyffsat, men jag har inte fått någon Treasury addad, samt att jag har samma fel som Kapten Vendetta hade med % på antalet vunna matcher. OBBLM vill det till att jag redan spelat två matcher.
  • Angående regelfrågan om raise dead. Jag har ställt frågan till regelkommiten på NAF.

    Men tänker man logiskt (om det nu går) så borde man kunna raisa någon från de döda när man vill under matchen inte direkt när någon dör. Däremot så måste man använda apothecaren fortast möjligt annars så mister ju snubben/spelaren livet :)
  • edited 3 februari 2010 21:12

    Kristoffer: Är faktiskt lite osäker på vad TV fältet faktiskt gör, jag har en känsla av att det är ganska intetsägande men jag ska givetvis kolla upp det :)

    Ingen Treasury add? Kom dina winnings inte dit, eller pratar vi raised zombie? Om det är Zombien så finns det en liten ruta under ditt lag i matchrapporten som heter "Raised Zombie", se till att klicka i den :)

    Angående matchstatistiken (antal spelade matcher) så är den buggen redan fixat av dansken, MEN eftersom vi kör en lite modifierad version av OBBLM så kan vi inte jätteenkelt dra in uppdateringen. Blir antagligen en uppdatering fram emot nästa vecka (så ignorera bara den siffran just nu).

  • Ingen Treasury add.... Jag såg rutan med zombie så den fungerade klockers!
  • Hade lottningen (de fem första omgångarna) kunnat flyttas till första posten så man slipper leta mitt i när man kikar förbi här?
  • ...Och hade Metallurg Zharr-Naggrund kunnat ändras till Nordland Patriots? :)
  • "Der Gewinnen-Zug nicht Anhalten!"

    (Sv: Segertåget fortsätter)

    I ett pressmeddelande från BK Bärmachts lagledning tidigt imorse hyllas det egna laget efter den knappa, och enligt vissa orättvisa, segern mot Fullmoon Prowlers. Memot, som innehåller formuleringar som "Att stävja den håriga pudeln" och direkta påhopp på motståndarlagets ledning, är i sig så partiskt och enögt att man som journalist tvekar på lämpligheten att alls nämna det. Tyvärr, på grund av ett juridiskt tveksamt avtal mellan TT och BK Bärmacht, så tvingas vi ändå publicera sån här smörja (inklusive den tafatta rubriken ovan).

    Själva matchen var en orgie i oförmåga och tafatthet, och det upphåsade BK Bärmacht missade två helt öppna touchdownlägen i slutet av första halvleken när spelare blev oväntat nedbrottade av taniga, smutsiga sumobrottare eller till synes snubblade på sina egna fötter. Det är uppenbart att den "intensiva träningen" i BK Bärmacht har vissa nackdelar, eftersom spelarna själva inte riktigt kan kontrollera sina egna lemmar. Efter att ett par Zombies från Fullmoon Prowlers tvingats till reparationsarbete under första halvleken gav sig BK Bärmacht på FPs nyckelspelare under Pinãta-liknande former, och kunde till sist göra 1-0 i matchens sista sekunder.

    Fabricio Gnetsvans, TT.

    Matchen sponsras av:

    Pedigree

  • Efter Prowlers till närmast fiasko-match mot BK Bärmacht sågs coachen McSorley ute på krogen, antagligen för att dränka sina sorger.

    "Nej, jag försöker dränka mig! Bokstavligt talat. Ser du inte att jag ligger i en fontän med tyngder runt fötterna?"

    Efter viss möda och stort besvär fick vi upp honom och kunde få en kortare sammafattning medans han vred vattnet ur kläderna.

    "Då behöver man inte duscha förrens till midsommar! Men allvarligt så hade BK Bärmacht om än mycket tafatta bollbehandlingar, ungefär som när en oskuld försöker trä på en kondom för första gången, så hade de ett extremt kompakt och bra försvar som läste sönder vårat aggressiva anfallsspel. Vargarna kunde knappt få in ett enda bett. Den enda casen som de delade ut var ju då Bärmachts catcher hade fått hjälmen ner över ögonen och sprang rakt in med sitt arma lilla kranium mellan Trey Blackscars käftar, men tveksamt om det verkligen räknas till statistiken. Borde dte inte vara självcas? Nej, de hade ett perfekt försvar och var väl värda segern"

  • Efter en bitter förlust i prämiärmatchen, slickar nu PETA såren och laddar inför nästa drabbnig mott Reiklands springpojkar. Inte mindre än 3 journeyelfs i startelvan, då två spelare stukat mjälten och en är komposterad efter ett regelvidrigt påhopp i första första kampen.
  • Ey, var på Fantasia idag och betalade. Sorry för förseningen.
  • edited 6 februari 2010 00:32

    Ok med mig. Kom inte gråtandes när din mumra Beta betalat förseningsavgiften med två brutna ben och ett piano i huvudet bara... "YYYYYLAR mot månen"

Sign In or Register to comment.