BUBBLE 2 - infotråd

1235724

Kommentarer

  • Men hur påverkar det alla dessa förlottade matcher nu när en faller bort, omgång 3 möter jag ju ingen just nu, pray tell?
  • Du står över i fem dagar.

  • edited 21 augusti 2009 11:01

    Äh, trist, jag missar min andra match. Det blir en lugn inledning på ligan för min del.

    GaussVsEmperor kanske kan editera sina inlägg i den här tråden för att stryka Orcmonton Boilers?

  • Gjort. Synd att vi tappar en spelare, bara!

  • Då var första matchen för säsongen avgjord, oavgjord snarare. Efter böljande spel åt båda håll skiljdes de båda lagen åt som vänner, med en TD respektive CAS vardera.
    Vilda rykten om tjursteroider injecerade i omklädningsrummet florerade efter matchen, men coach, den stilige och vördnadsvärde Kapten Vendetta sade detta:

    "Han har lyft massa vikter, massa, massa vikter, och tunga nå så djävulskt".

  • St 5 bull-centaur.. ouch
  • En fråga gällande de lag som får stå över pga. avhoppet, mitt eget bl.a. Hur kommer det räknas när det gäller MNG och andra skador? Kommer det räknas som en omgång (som inte spelas) och därigenom räknas som en "match" för de som kanske har MNG under just den omgången? Eller kommer det räknas som ingenting, och MNG "går över" den tomma omgången samt sträcker sig över den efterföljande?

  • Du får inte ta bort MNG bara för att en lottad match saknas.

  • edited 23 augusti 2009 18:44

    Första matchen spelad, och tärningarna stod mig bi. Mina två mumier gjorde 5 CAS tillsammans, men mina "mannar" fick inte en enda mot sig. Tyvärr lyckades jag inte dräpa nån, så inga gratis Zombies.

    Jäklar så svårt det var att hålla nått slags grepp om grodorna, de studsar ju runt som gummibollar. Jag skulle också vilja passa på och tacka för en väldigt trevlig motståndare; Hemlighållaren.

    En bild från andra halvlek, början av min drive mot touchdown #2 (sorry, men bilden är av mobilkamera-usel kvalitet) Försöker förgäves skapa en bur

  • Det är alltid svårt att få grepp om ninjor. Om man ens kan se dem.

  • Om man inte är pirat, vill säga. Då är ninjor sjukt lättfångade. De är ju det typiska bytet för pirater, förutom bystiga värdshusservitriser.

  • sjukt off-topic men det går liksom inte prata ninjor utan att visa den!

    Kul att ni skriver ett par rader här också och inte bara rapporterar in resultatet, det hjälper liksom oss "off-shore fans" att följa med i händelserna!!!

  • haha ja det är klart du tycker saker från Onion news är kul, fast den va ganska kul.
  • edited 23 augusti 2009 23:39

    Matchen Step Aside Juniors - Chi-Ming Bluebells var det närmaste en draw man kan komma. 4-4TD och 2-2CAS. Highlights:

    • Udda väder: sweltering heat drive 1-3, normalt väder drive 4-5, blizzard drive 6-8, normalt igen drive 9 och framåt. Inte så konstigt att det bara kom 14k fans.
    • Andra kick-off resultat: riot x2, high kick x2, throw a rock (träffade en gutter runner).
    • Varsinn lineman killed, varsinn thrower badly hurt.
    • Alla mina skill rolls var double skills (33,44,33). Stört. Valde mighty blow, guard och dump-off. Ville inte ge guard till en mesig catcher. Känns mer passande för Romariol att göra dump-offs med nerves of steel.

    Måste lära mig att använda rearguards mot råttorna.

  • edited 23 augusti 2009 23:43

    Vad då Chi Ming Bluebells vs. Step Aside Juniors?

    Du är ju lottad mot Seijsing's små snabba i runda 1.

    Edit: Nevermind, insåg just att det är 23:e augusti idag.

  • Seijsings små snabba - Step Aside Juniors spelas först nästa helg, så vi tog oss friheten att spela omgång två nu istället.

  • Vilken match, verkar regna touchdowns! Det blir många spp:s det :)

  • Kul att läsa hur det går.. man blir sjukt taggad av att se två snygga lag spela på en välgjord plan!! argh
  • I lördags var det äntligen ligapremiär för Midgard Maniacs och Nurgle Plaguemates. Efter ett mindre problem för de båda coacherna att lokalisera arenan i FUSK-lokalen, visade sig det perfekta BB-vädret och de 16,000 hysteriska fans som gjort rätt för sig i gaten (och övriga som tagit sig in på annat sätt) fick en underbar underhållning... Matchen dominerades av ett vilt rytande orörligt snowtroll, en extremt Nurgle vänlig dommare och en hemsk odör. 1:a halvlek bjöd på ett ställningskrig på mittplan och det enda noterbara under halvleken var att, Maniacs Lineman nr.10 hårt,brutalt och utan att skämmas blockade ihjäl Plaguemates rotter nr.10 redan i andra rundan och att i rundan efter åkte en av Maniacs Linemens ut efter en fullständigt misslyckad foul. Detta ledde till en febril jakt på hämnd av Plaguemates. 8-9 foular av Plaguemates spelare utan att åka ut och Nuffles välvilja med blocktärningarna, resulterade trots allt i noll Cas, mkt bittert. I mitten 2:a halvlek lyckades Pestigor nr.6 att plocka upp en misslyckad pass strax innanför egen planhalva och sprintade ner med effektiv blockhjälp och gjorde TD i runda 5. I 6: rundan lyckades emellertid Maniacs coach och spelare att förmå Snowtrollet och agera som tänkt och trasde sönder knät på rotter nr.13, numer känd som Ragnar the Limp. Efter att Manicas misslyckats med att plocka upp bollen efter kick-offen, så lyckades Pestigor nr. blitza sig fram, plocka upp bollen och avgöra matchen med 2-0 i 8:e rundan. Pestigor nr.7 blev utblockad i publiken och svårt lemlestad, men lyckades ta sig själv samman och återfanns i reservboxen redan till nästa kick-off.
  • Trukson.
    Om du blir allt för sugen på att spela, kan du ju försöka få pengar av Wellfare och beställa ett spel dit ner och start en Camp-Viktoria liga.
    Jag var nere som receptarie på KS10 och det var sällan några problem att få pengar till sådana saker om det inte handlade många tusen.
  • Argh! Jag vill spela mer!

  • Tackle-tidningen, Umeå
    Ett Slann-lag anlände igår till FUSK arena för att möta Vis Viva Vindicators som första match i ligan. Truppen klarade sig inte alls väl på plan, kanske eftersom de tydligen är ett höjdhoppslag! Nu har två spelare lämnat laget eftersom de inte "girral" västväldens idé av sportsmanna-anda.

  • Under den oerhört jämna matchen mellan Chaos Pact-laget och flerfaldiga Chaos Cup-förlorarna the Chaos Ball-stars och kaosdvärgarna Metallurg Zharr Naggrund så fick Chaos Ball-stars egna dark elf, Corvas the Cursed, utnämningen som lagets bästa spelare under matchen, eftersom det denna match endast tog tre försök för honom att plocka upp bollen. Lagets coach, GaussVsEmperor, uttalade sig om händelsen; "Jag är stolt, mycket stolt. Med några hundra års träning till så tror jag att Corvas kan bli en helt okej bollplockare. Inte för att jag bryr mig om sådant, jag ser hellre till att minotauren får ett par nya knogjärn, de han har nu är rätt slitna."

  • Hej.
    Jag är en Blood Bowl-spelare som flyttade till Umeå i början av augusti och skulle vilja vara med i BUBBLE. Jag har försökt få tag i de ansvariga för ligan sedan den tredje augusti och fick slutligen igår tillgång till detta forum, efter att blivit skickad fram och tillbaka över Umeå av FUSKare och Fantasia-vikarier. Och ser nu att ligan dragit igång för nästan två veckor sedan. Besviken.

    Finns det rum för en till nu mitt under säsongen (jag ser att ni är udda antal)? Alternativt, när börjar nästa säsong?
  • Olyckligt att du inte kunde få tag i information nog för att hitta hit innan nu. Dock ser jag inga problem med att du tar den udda platsen som blev vakant när Orcmonton Boilers droppade ur.

    Nästa Säsong börjar förmodligen i början av 2010 om intresse finns.

  • edited 26 augusti 2009 14:28
    Jag tar den vakanta platsen om jag får. Jag gillar att spela, har fast anställning och kommer från ordnade förhållanden så om jag ligger matcher efter ska jag nog komma ifatt ganska fort. ;)

    Vad säger ligageneralen? Övriga spelare?

    EDIT: Insåg just att Dante82 är ligageneral. Eller?
  • Nja, mer domare. Nilssonharhund, Setomidor och Prins Termos är väl de som är Ligaansvariga, så det skulle väl kännas bra om någon av de kunde ge sitt godkännande också.

  • Det är ju perfekt. Då slipper de som skulle möta Boilers tappa förlottade matcher.

  • Jag ser som folket ovan ingen anledning att inte tillåta inhopp när vi ändå är udda antal lag. Jag tar därmed det diktatoriska beslutet att det är ok (eftersom jag slentrianantar att varken Seto eller Termos kommer ha något emot detta). Kom in med en anmälan enligt instruktionerna i förstainlägget i denna tråd, lägg upp en roster i rostertråden och betala pengar på Fantasia eller till Seijsing.

    Eftersom laget tar Orcmonton Boilers plats i ligan kommer lottningsschemat uppdateras så snart vi får lagnamnet.

  • Skoj, ju fler spelare desto roligare!

Sign In or Register to comment.