Kampanj - Kill Team

edited 8 september 2014 23:59 in Warhammer 40k

Hej alla hobbyister/generaler/grots/övriga!

Den 20:e Juli startar en kampanj i Kill Team.

Kampanjen kommer att använda sig av de regler för Kill Team som står att finna här: http://heralds-of-ruin.blogspot.co.uk/p/kill-team-rules.html . Där finns både reglerna för själva Kill Team (dokumentet Kill Team Rules) och de regler för att spela kampanjer (dokumentet Kill Team Campaign Rules). Notera att detta INTE är GW:s egna regler, utan ett fanprojekt som arbetats på under lång tid och konstant revideras. Här finner man även en slags mini-codex som används när man bygger sina listor. Kampanjen kommer gå efter dessa regler, men med följande undantag:

Grundreglerna - Det valfria systemet för Injury kommer att användas. Dock kommer tabellen att ersättas med 1-3 = Stunned och 4-6 =Out of action. Detta för att få använda systemet för injury, men samtidigt göra det lite dödligare.

Kampanjreglerna: - Spelarna kommer inte fritt att kunna köpa Base Upgrades. Vid kampanjens början kan spelarna köpa uppgraderingen Forward Base. Det kommer att meddelas när nästa nivå står tillgänglig att köpa. - Att söka efter Legendary Weapons kommer inte att fungera som i kampanjreglerna, utan kommer att ske genom specialuppdrag som släpps under kampanjens gång. - De valfria reglerna för transportfordon kommer INTE att användas. Därmed är basuppgraderingen Vehicle Hangar ej tillgänglig. - De valfria reglerna för Legendary Heroes kommer INTE att användas.

Innan man deltar i kampanjen ska varje spelare skicka in sitt Force Roster (finns i Campaign Rules) till mig som kampanjmoderator. Alla dessa kommer att samlas i ett dokument som alla spelare kommer ha tillgång till.

När kampanjen startar kan spelarna själva boka in matcher och spela mot varandra när och var de vill. De vanliga matcherna använder sig av scenariona från Kill Team Rules och de alternativa scenarion som finns att finna vid länken nedan. Vid vissa tidpunkter kommer även specialuppdrag att bli tillgängliga.

En spelare kan max tjäna in 40 Requisition Points och 5 Renown per vecka. Självklart kan man spela fler matcher efter det, men då kommer inga poäng intjänas utöver gränserna. Dock kan ens modeller inte avlida/bli skadade efter dessa matcher. Detta för att delvis premiera att spela, men minska risken att någon halkar efter allt för mycket.

Det kommer att skrivas ett narrativ till kampanjen, och hur det går i för de olika spelarna kommer att forma detta och även till slut stort påverka hur kampanjen slutar.

Anmälan sker antingen här i tråden, via viskning eller via mail (se nedan). Ställ gärna även frågor via samma medier. Man är fri att anmäla sig även efter kampanjsstart, och kommer då få en mängd requisition points och renown för att komma ikapp lite. Du kan därmed hoppa in närhelst du vill.

Notera att man inte måste kunna vara med på startdatumet för att få vara med i kampanjen!

Alla listor och resultat skickas in till killteamkampanj@gmail.com

Tveka inte att anmäla dig om det verkar kul! Hoppas vi ses!

/Erik

Viktiga länkar:

Grundregler, kampanjregler och mini-codexar: http://heralds-of-ruin.blogspot.co.uk/p/kill-team-rules.html

Introducerande narrativ: http://maelstromcongeris.blogspot.se/2014/07/introduction-to-campaign.html

Alternativa scenarion: http://maelstromcongeris.blogspot.se/2014/07/additional-standard-missions.html

Listorna och deltagarna: https://docs.google.com/document/d/1GG6kyCsVBu-snQOIjkVyiL3xlWahbMyt0CaIvjps92c/edit?usp=sharing

Deltagare:

Erik Lifbom (Erorior) - Astra Militarum/Inquisition. Peter Brandstrup (Thamier) - Chaos Space Marines. Joakim Abrahamsson (Kamel) - Eldar Anton Segelod (Urslingen) - Astra Militarum David Åström (Grodtuf) - Orks Torgny Larsson - Orks Axel Lindér - Grey Knights

++++++++++++++++++++++++++++++

Veckans uppdrag: http://maelstromcongeris.blogspot.se/2014/09/chapter-v-arrival-of-shards.html

Max renown: 40

«13

Kommentarer

  • jag och mina chaos mariner är klar :)

  • Låter spännande, jag är med

  • Härligt att redan ha två intresserade! :)

    Kendal: Vad har du för planer på att spela för lag? Det är ingen brådska att bestämma mig, men när jag vet så kan jag forma narrativet efter det. :)

  • Vore coolt o spela Militarum Tempestus. Skulle jätte gärna ta med en commissar (25p HQ) för att få ett fluffigt Tempestus Scion strike team:P

  • edited 27 juni 2014 18:27

    Ah, jag förstår! Du överväger inte på att ta en Tempestor Prime som team leader? Då kan du köpa Scions som core om du vill ha fler av dem. :) Det går ju att modellera och spela den som commissar om man vill. :)

  • Tänkte ta Och lira enligt Scion boken... och en Commissar är nog sämre än en prime... Men så mycket coolare:P

  • edited 27 juni 2014 20:22

    Jag tror att det nu råkat blivit ett missförstånd! Utifall att det missats måste jag då bara påminna om att det här inte är GW:s Kill Team, utan en variant som arbetats på av fans under några år. Jag gillar den bättre, och de har bra kampanjregler! :) Förlåt om jag var otydlig! Du hittar reglerna och listorna för de olika arméerna i länken ovan.

  • ...kan ha varit jag som varit kass på att läsa på ^^

  • Hoppas du kan hitta något roligt ändå! :)

  • MEra påläst nu, det blir space marines.

  • Trevligt! :) Ett preliminärt startdatum är söndag 20:e Juli. Några protester? :)

  • Nu har jag skrivit en liten inledning och övergripande kampanjregler: http://maelstromcongeris.blogspot.se/2014/07/introduction-to-campaign.html

  • Strax under två veckor kvar nu! Mellan jobb och målande så håller jag på att knåpa på scenarion för den första veckan. Jag hoppas även att kunna konstruera lite standardscenarion som ska gå att använda som tillskott till de som presenteras i grundreglerna. :)

  • Här kommer en uppdatering med fler uppdrag att använda sig av i "vanliga" kampanjmatcher (icke att förväxla med specialupdragen som kommer att bli tillgängliga med tiden).

    http://maelstromcongeris.blogspot.se/2014/07/additional-standard-missions.html

  • Jag är gärna med och spelar med mina Eldar. Hinner nog inte måla allt till på söndag, men jag kör gärna ändå :)

  • Jättekul att vi blir fler! Målat är inte något krav. Det finns tyvärr en risk att jag inte heller hinner helt klart. :p

  • Nu har jag rensat upp i grundpresentationen av kampanjen. Förhoppningsvis är den förståelig. :)

  • Yo! Ni trodde ni skulle slippa mig, va? Think Again!

    En skepp kommer lastat med Imperial Guard.

    Yo gon' step up, bro?

  • Urslingen: Alwayz! Bring the thunder! ;)

    Jag, Kamel och Urslingen överväger att åka ner till FUSK imorgon kl. 13 för att spela lite om någon övrig är sugen på att delta och komma igång lite med spelandet :) Meddela isåfall i tråden, viskning eller på mail, då vi annars spelar hemma om ingen annan kan vara med. :)

  • Hmm, Jag har tyvärr oturen att bli kallad på jobb imorgon, går det att hoppa in senare på kampanjen?

  • edited 19 juli 2014 20:18

    Jadå, du kan hoppa in lite när du vill. Skicka in din force roster innan första matchen du spelar, sen är det bara att köra :) Läs gärna det uppdaterade kampanjupplägget oven, så får du förhoppningsvis en bra bild av det :)

  • Kul att köra igång idag, och bra spelat alla! Vill påminna att ni som inte har gjort det kan skicka in er Force Roster till mailen ovan, så att jag kan få föra in allt i systemet. :)

    Tisdag till torsdag kan jag eventuellt vara tillgänglig för matcher på förmiddagen (fram till ~kl 14) och övriga dagar kan jag vara lite mer flexibel. Hör gärna av er om ni vill ta en match :)

  • Kendal, hur ser det ut för dig i helgen? Har du tid att ansluta dig och spela lite. Vore kul om även du fick komma igång :)

  • Visst, Ledig nu till veckan... kan inte söndag pga Turneringen på Fusk på fantasia

  • nogon som vill köra en match idag på fusk?

  • Ny uppdatering inför veckan som kommer:

    http://maelstromcongeris.blogspot.se/2014/07/chapter-i-hive-stirs.html

    Måndag-söndag kan detta uppdrag spelas. Jag kommer att ta med mig en hög med cultist-modeller att använda som Hive gangers och lämna nere på FUSK, men ju fler som har med sig lite proxies desto bättre :)

  • vet inte vad det är men jag vill vära med :)

  • edited 29 juli 2014 22:00

    Hur ser folks fredag ut? Tänkte om vi kunde bli ett gäng och spela lite nere på FUSK? Kan du något i veckan Kendal? På fredag eller någon annan dag? :)

  • Frågar igen; Spel på fredag? Jag och Joakim (Kamel) är peppade och hoppas på lite fler motståndare :)

Sign In or Register to comment.