WAR release I dag!!!

edited 18 september 2008 18:10 in Off topic
Tänkte bara kolla hur många fler som sitter och väntar på att första patchen till war ska installeras så att de kan få börja spela.
«13

Kommentarer

  • jag har spelat de senaste 4 dagarna :P datadatadatadatadatadatadatadatadata

  • Är ett bra lir lr är det WoW ripoff?

  • det beror på vad du menar med WoW ripoff?

    World of Warcraft var knappast det första MMORPG:et på marknaden och eftersom de flesta spel i en genre brukar likna varandra så visst kan man säga att det påminner om WoW.

    Själv är jag försiktigt optimistisk och hoppas kunna upprätthålla en hälsosam balans mellan att bevara mitt IRL och att sugas ner i träsket, men för att citera en av mina kompisar:

    "DET HÄR SPELET ÄR JU HELT SJUUUUKT BRA! DET ÄR JU TYP SOM WOW PÅ STEROIDER!"

  • Ingen politiskt korrekt/inkorrekt 15 meningars filosofisk mening om WoW va först eller inte.

    Tror 99% av folk på forumet vet vad jag menade. (som din polare där t.ex ;))

    Någon som prövat liret som har något att säga?

  • Mitt spel krarsade så nu blir det installera om...

    Surt...
  • Jag och Barrskog spelar för fullt ;0)

  • Jag kommer undvika spelet pågrund av att jag inte vill att det ska förstöra den bild av Old World som jag själv byggt upp i mitt huvud.

  • jag har spelat de senaste 4 dagarna :P datadatadatadatadatadatadatadatadata

    Haha, det är väl inte WAR 40K du lirar?

    Såg det hos en polare igår, min största peeve är att grafiken är alldeles för lik WoW's snuttegull. Had hellre sett "the dark and gritty Old World come to life". Nu är dock min största peeve inte så stor, trots allt. Spelet verkar grymt! Kommer nog att flytta in i WAR snart. Hur döljer man en månadskostnad för frugan?

    En annan sak, skulle man inte kunna lägga upp server och "namn" här så man kan spela ihop nån gång? Polaren råkade regga sig på en tysk server igår såg jag. Schnell!

  • Åter igen då, kan någon som har spelat det berätta lite om spelet?

  • Det är egentligen ingen höjdare tycker jag. Små kul med nya grejer att göra och nya områden att utforska, och att få Xp genom pvp är kul. Men sen tar det roliga slut.

    Jag blir Wow trogen ett år till.

  • Sen tar det roliga slut? Du lirade mestadels ensam fram till lvl 10 och la ner sen om jag inte minns helt fel :) Det roliga hade inte börjat för dig

    I grunden tycker jag det är riktigt bra. För dom som gillar fluffet finns riktigt mycket content, så dom som testar av rent warhammer intresse blir nog inte besvikna. Spelmässigt är det kul att lvla på olika sätt; dels genom pvp, vanliga questar eller att dra ihop ett gäng och köra lite public quests. PvP fighterna är inte uppbygda kring 1v1 och 2v2 som i wow, utan i större sammanhang. PVP stridera är lite längre än wows, och känns lite sluggish. Bland annat pga att animationerna är lite buggade ibland men det är väl nått som lär fixas. Striderna är dock mer taktiska och kräver mer teamplay än wow, bla pga colition detection. Tanks är tex riiktigt användbara i RvR och ibland händer det att Order förlorar scenarion enbart på grund av att man saknar lite buffa killar som faktiskt kan ta lite stryk.

    Just nu spelar folk mest scenarion (battlegrounds) men jag tror det kommer bli mer och mer open RvR framöver, då man slåss kring keeps, allt eftersom guildsen blir mer och mer organiserade. Det känns som att WAR kommer ta det till en ny nivå när detta börjar ske.

    Grafiken är grymt bra, synd bara att jag kommer blåsa massa pengar på ny dator >_<

    NIB: Kör på [En] Eltharion! Jag tvivlar på att du kommer köra Order, men vi kan iaf mötas på slagfältet ;)

  • Japp, om ett spel inte lyckas fånga mig efter 20+ timmar framför det, så tycker jag nått fattas.

  • Jag tycker att spelet är brilliant pvpn är allt som wow saknade jag älskar att vada in med min black orc standard bearer =P och bara stå och garva åt weedy elves

  • Jag har inte kunnat bestämma mig om jag ska börja spela WAR, men igår beställde jag iaf ett ex åt mig och min bästis så får se om man blir fast i det när det dyker upp med posten. :O

  • Beställde collectors för ja ville ha allt gojs som kom me den, själva spelet e väl ok men sen e ja mer lutat åt att flytta min "figur" mer i real life på bordet hemma mot min ärkefiende mårten än att springa runt i en datavärld... dock hoppas jag att inom kort få tillräckligt lång ledighet från jobbet så min häxjägare på ovannämnda server Eltharion kan komma upp sig lite i WAR världen.
  • Hmm, har lutat lite åt en Witchhunter också. Men jag antar att van Helsing redan är upptaget. Kapen Zoom kanske? :) Hur funkar det egentligen med var man spelar, väljer man från gång till gång eller skapar man en gubbe på en viss server som man inte kan lämna sen? Kan man ha order och chaos-karaktärer på samma account?

  • Är som i WoW. Skapar du en gubbe på en server så är han fast där (antagligen kommer man att kunna flytta den senare mot en IRL-kostnad). Du kan ha Order och Destruction på samma konto men inte på samma server. Hoppas det duger som svar!

  • Jaha, nu har det gått några dagar. Kan vi få några första intryck (inte från ni som fuskat med betan!)?

  • ha sammanlagt spelat ca 1h å 37min sen releasen... duger de??=) Nä men de e säkert ett kul spel men ja ha inte orkat sätta mig in i de som sagt(se ovan)... blir förhoppningsvis mer spel ikväll å tre dagar framöver då ja e ledig... ÄNTLIGEN!! Ända saken ja lyckats störa mig på på den korta tid ja spelat är att det tar 25-30min att logga in å skulle du råka loggas ut så få man vackert sitta ett tag till, vet att detta troligtvis bara är någon patch eller liknande bort men ändå... Vad tycker Trukson hittills??
  • Svårt att sammanfatta utan att skriva en uppsats om det, men jag är fortsatt försiktigt optimistisk.

    Det är i princip omöjligt att döma ett MMO innan man kommit till endgame och stannat där ett tag, men för er som kan jämför med World of Warcraft så ser jag absolut ingen som helst anledning att spela det spelet istället för WAR.

    Angående dina grafik-issues N.I.B så är det definitivt inga Rosa gnomer som springer runt på gatorna (än iallafall, vi får ju som sagt se hur endgame armorsets osv ser ut). Så sent som igår fick jag själv skyffla undan döda kroppar ur hamnen i Altdorf för att inte visa upp "imperiets mörka sidor" för de tillresta Högalverna, och när ett Rivertroll kräkds gammal fisk över dig så är inte direkt "puttenuttig grafik" det första ord jag tänker på ;0) MEN det är såklart ett fantasyspel och för att citera en god vän till mig som just dingat lvl 20 med sin swordmaster och köpt sitt mount: "vafan, det ser ju som om jag snott hästjäveln direkt från Barbies playhouse" (personen ovan är inte insatt i Warhammer-lore och tyckte inte att hans Ellyrionhäst såg direkt manlig ut)

  • Hur i tusan kan någon som ens tar i alver med tång snacka om manligt

  • Det är i princip omöjligt att döma ett MMO innan man kommit till endgame och stannat där ett tag, men för er som kan jämför med World of Warcraft så ser jag absolut ingen som helst anledning att spela det spelet istället för WAR.

    Kan du utveckla varför WAR är bättre än WOW på alla sätt och vis?

    En annan fråga till er som spelar. Jag får intrycket av att spelet är väldigt PvP inriktat, hur ser det ut med spelinnehåll för PvE grupparbete mer än public quests? (Jag inser att der är tidigt att ställa den frågan redan)

  • Nja, skulle jag utveckla det skulle de tnog bli den där uppsatsen jag pratade om, och dessutom mycket baserat på spekulationer.

    Det finns det inget du kan göra i WoW som du inte kan göra i WAR. Det mesta känns precis som bekant från ditt standard-MMO (alltså WoW) så att ta sig fram i världen via quests, combat och exploring känns hemtamt och bekant på något sätt. Allt som du är van vid plus en del nya grejor (och att det dessutom är baserat på allas våran favorithobby) gör att jag säger att det inte finns någon anledning att spela WoW istället.

    Vad gäller PvEn så verkar den absolut existera. Public Quests är ett strålande system istället för low-lvl instancer som ingen spelar efter första gången (Blackfathom deeps någon?) och på högre levlar verkar det finnas en hel del "riktiga instancer" som mycket väl kan mäta sig med WoW. Sen att allting rent loremässigt snurrar runt att det är krig och att många quester lurar ut tdig i zoner där du mest troligt kommer att springa ihop med fiendespelare (finns även public quests där man hejvilt måste blanda pve och pvp) gör ju att jag personligen tycker att det är svårt att undvika PvP totalt. Men varför skulle man vilja det? ;0)

  • Ytterligare en notis på PvP är att det verkligen INTE är ett 1vs1 spel. Det existerar inga "one-shots" och är du bara hyfsat skillad kan du överleva ett par minuter även mot den argaste Marauder. Detta gör ju att även små ulliga carebears har gott om tid på sig att fly hals över huvud till närmsta kompis.

  • Jag skojar verkligen inte. Om ni tycker att en healer mot healer fight tar lång tid i WoW så kan ni börja helsteka erat vildsvin i WAR. De kommer aldrig någonsin i världshistorien att få ihjäl varandra. Jag försökte i misnt 10 minuter att döda en Shaman som var 4 levlar lägre än mig men det gick inte, och jag har själv blivit påhoppad av en Zealot ett par levlar högre som slutade med att han drog /lol och sprang åt andra hållet.

    Liknande verkar gälla tanks. Även om ni är 2 st dps-klasser som gankar på en tank mitt ute i ödemarken har han troligtvis hunnit släpa er tvärs över kartan och mitt in i sin egen bas innan ni droppat hans HP.

    Detta gör den organiserade PvPn så mycket roligare. Det krävs verkligen att man spelar gruppvis och healing blir extremt viktigt. Inga mer smygande rogues ute i kanterna som inte bryr sig om scenariot utan bara vill poppa ut och one-shotta någon stackare så att de i sin egoism ska kunna få lite bonuspoöng.

  • Låter ju riktigt bra, synd bara att dygnet inte har 34 timmar.

  • edited 23 september 2008 08:49

    Alltså det är fasen konstigt att ingen fixat det! Jag skulle lätt kunna tänka mig lite kortare timmar i utbyte mot att få in några fler av dem! Fler timmar åt folket!

    Dock undrar jag om WAR verkar vara mindre enformigt än WoW?

  • Jag tycker om din kommentar Trukson, om att man egentligen inte kan utvärdera bra förrens efter en tid i endgame.

    Däremot kan jag nog sätta ett vad redan nu, att PvE kommer vara bättre i WoW. Jag grundar detta på designernas och producenternas historia, samt en magkänsla.

  • jag är inte imponerad

  • PvE kommer vara bättre i WoW

    Jag sätter inte emot, MEN en sak som stör mig ofantligt i WoW är att du inte kan syssla med båda delarna. Om du PvE:ar i WoW och går in i en battleground så kommer du få så otroligt mycket bängel tack vare Resilience och om du har full uber-Gladiator (vet inte vilken Tier de är på nuförtiden) och vill spela en instance kommer folk bara att skratta åt dig för att du är så sjukt dålig på att döda monster.

    Jag vill göra båda delarna och gärna på ett snabbt och smidigt sätt hoppa mellan och det måste jag säga att jag är sjukt imponerad av WAR när de på ett halvgalet sätt mixar PvE och PvP.

Sign In or Register to comment.