A Bad day in Malifaux

2»

Kommentarer

  • Inte dit fel =)

    Bad om frågor så då är det bara bra om ni ställer dem

  • edited 29 december 2010 10:24

    Så då har krut röken skingrats de döda har blivit plundrade återuppveckta de dönde tystade och lungnet återsält i Malifaux...

    A Bad day in Malifaux är över och här är resultaten men vill bar inna säga att det har varit fruktansvärt kul att aranger när det varit så här bra uppsluting och att jag ska försöka aranger en till 25p:are om 1-1.5 månader.

    1. Bebbe 51p
    2. Johan Hagner 40p
    3. Johan Hofverberg 37p
    4. Filip 31p
    5. Marcus Och Erik 30p
    6. Elias 26p
    7. Robin 24p
    8. Albert 22p
    9. Erik I 15p

    Tar gärna konstruktiv kretik och åsikter här

  • tack för en trevlig turnering :) köpte Hans till mina vicktorias idag, Så Lady hammerstrike får stanna hemma tills nästa gång. Hade inte räknat med att vara och bråka i toppen idag heller^^

    Superkul att nästan alla dök upp med målade figurer dessutom!

    Bad things happen.

  • Har inget dåligt att säga om arrangemanget. Kan dock tycka att det nästan delades ut för mycket poäng för en vinst (ska inte egentligen klaga^^). Efter två matcher så var det tyvärr rätt lätt att se vilka som bråkade om topp tre iallafall..

    annars så får turneringen tre tummar upp :)

  • Fan vad avis jag är älskar malifaux. jag ska tamig fan åka ner till någon turnering och rasta mina gris uppfödar grems. eller baby kade med hans nalle =P. vad är 110 mil tur och retur för en rolig turnering

  • Ja jag är otroligt imponerad! må ju säga att jag inte hade allt under kontroll under dagens matcher, så jag tar min placering som siste man med glädje :) får ta och läsa in lite regler och få in några fler matcher innan nästa drabbning. ja Fellman jag har då absolut ingenting att klaga på när det gäller arrangemanget. Dock kom det upp en liten tanke när jag satt och surfade på forumet för Wyrd-games. vet inte om det hör till turneringar i stort men att man inte kör med en "färdig lista" utan att man bestämmer en master och kan manipulera listan i turneringen? Nu är jag ju inte så bevandrad i varken turneringsspel eller malifaux så vet inte hur komplicerat det skulle bli, men jag slänger ut tanken till alla er andra.

    men en sak som diskuterades flitigt efteråt var ju terräng. så man kanske skulle ha några sittningar med terrängbygge med Malifaux i åtanke?

    Men jag hade hur roligt som helst och hoppas på en ännu större turnering nästa gång som jag härmed nu redan anmäler mig till!

    Men som Bengt Frithiofsson skulle ha sagt. 5 solar av fem möjliga, de e bara och köpa!

  • Det var riktigt kul! Tyckte det fungerade bra att spela Malidaux i turneringsformat. Mer terräng skulle inte skada och särskilt LoS blockande grejer då men det är ju upp till oss deltagare att fixa i så fall. :)

    Tre matcher var alldeles lagomt. Matchtiden skulle kunna trimmas ner litegrann i mitt tycke men andra tycker säkert annorlunda.

    Uppslutningen var helt fantastiskt och det var många snygga crews med. Får hoppas att nästa turnering är ännu fler med. Jag kommer absolut vara det!

  • Mycket kul :-) Du får gärna lägga in mig på resultatlistan :-P.

  • Du är ju med på resultatlistan Erik. Mitt efternamn får gärna stavas rätt (hofverberg). :)

  • Kan du inte lägga in vad folk spelade med ^^ skulle vara kul att se :)

  • Benjii: Se andra inlägget, vore iofs smidigt att sätta in det i resultatlistan.

  • Jajuste jäklar^^ brukar sällan scrolla upp :p

  • "Filip 31p (Colett)

    Marcus 30p (lady justice)

    Erik 30p (Pandora)"

    Tight :-)

  • edited 31 december 2010 06:21

    Som arangör har jag några jag skule vilja tacka och några som jag skulle villja ge en extra eloge.

    1. "The usual suspects" på Fusk som man kan fråga klockan 23 en lördag och få 5+ perosner att hjälpa till att bära skivor tejpa och söka tereng.
    2. De som satt uppe halva natten för att ha målade armer. Det syntes på söndagen att man ansträngt sig hoppas det även syns på bilderna.
    3. Johan Hofverberg som förutom att Skalpera Eriks Pandora tog med sig snygg hemmagjord Malifuax tereng som vi kunde ha under turneringen hoppas fler kan matcha det till nästa gång.

    Och slutligen till Erik I (Bumlan) som var med med bara en tidigare match under bältet.

    ps Bilderna kommer förhoppningsvis upp i slutet av hälgen

  • edited 4 januari 2011 10:31

    Så nu finns bilderna från turneringen upp i första inlägget. ni ser ut att ha haft skoj iallafall och mycket snygga crews

  • master and padawan^^ true, true :)

    jättekul med så mycket bra bilder. creds till fällman och mister wille

  • edited 4 januari 2011 19:42

    Bra bilder vet jag inte... men men kvantitet före kvalite =)

    Att armerena var så välmållade gjorde det betydligt roligare att försöka ta bilder

  • men shit vilken läckerbit alltså!^^

    Någon som vet vem den här personen är?

  • Ful som f*n var han i alla fall, vem släppte in han egentligen? :P

Sign In or Register to comment.