40K Turnering på FUSK! 4/7

2»

Kommentarer

  • Tack för en trevlig dag...roligt att spela lite mindre spel.
    Finns väl inte så mycket att addera till det som är sagt ang scenarion.
    En sak som stör mig lite både igår och har blivit vanligt på fanatic också är att man ska få killpoints poäng också.
    Tanken är/var ju att man ska kunna "offra" lite troops för att nå det mål man vill. En annan nackdel är ju för marines combat squads. Vaför ska man splitta i combat squads när risken är att du ger bort vinsten i sk. killpoints?
  • Jag instämmer i att det var väldigt roligt! Verkligen fint med tre udda scenarion.
    Håller med om att scattern i scenario ett var för stor. För oss hamnade den direkt hos min motståndare och jag hade inte så mycket att säga till om sen. Behöver det scattra överhuvudtaget?

    I andra scenariot hamnade man rätt nära varandra, cover var inte så lätt att få så den som började kunde skjuta rätt fritt. Annars var det mitt favoritscenario, det blev en väldigt fin känsla av kapplöpning.

    Eldoriath har en del poänger om scenario tre, jag upplevde inte att fordon blev särskilt begränsade. Sen hamnade lätt objektiven tryckta mot egen deployment så det bara var att traska fram och hämta upp dem. Att dra ner på antalet objektiv och att tvinga ut dem mot mitten vore kanske en idé?

    Att variera de sekundära objektiven skulle kunna vara en idé, blanda lite med %killpoints, vanliga killpoints och dyraste hq:et. Och att ha en match helt utan kill points (det är så skönt att slippa bry sig när saker dör).

    Nu blev det mycket kritik men jag är överlag positiv. Det var verkligen kul att spela de här scenariona och i grunden så var de bra, bara lite putsning så. :)
  • Kunde fått vara lite längre tid per match, men bara 15-20 min hade räckt. annars bra

  • kul att alla verkade gilla att det var annorlunda senarion vi ska ta till oss av kritiken.

    hoppas ni är intresserade av att spela en planetstirke turnering lite senae i sommar.

    //Wille

  • Combat Patrol!!!

Sign In or Register to comment.