Wraithlords characters?

edited 27 januari 2013 11:31 in Warhammer 40k

Jag läste Wraithlordens entry i regelbokens errata och såg att den är Monstrous Creature Character. Betyder det att den kan utmana Power Klaw nobs och annat liknande vilket gör att den överlever mycket längre?

Kommentarer

  • Om den nu är en Character (vilket verkar konstigt) så ja, då kan utmana andra Characters i Challenge.

  • Visst kan inte noben slå om den backar ur då?

  • Är väl inte så konstigt. En Wraithlord har ju själen/själarna från Eldar Heroes. Dessutom så finns det ju massa andra MC Characters som verkligen bara är konstiga (tervigonen och trygon prime t.ex.).

    Yes, då den är en MC Character så kan den Issue:a challenges och därav antingen tvinga nobs att dö innan de får slå (mest troligt iaf) eller neka. Figurer som nekar challenges får inte slå den turen. Nakdelen är att den också kan bli tvingad in i challenges den inte vill eftersom den inte kan neka då den är en single model unit.

  • oo...Wraithlorden blev just lite bättre.

  • edited 28 januari 2013 03:58

    @Ekan Den mest logiska anledningen till Tyranidernas MC characters är kanske att Hive Mind har kännedom av gruppledarnas/karaktärernas påverkan i enheten och anser dem som target priority , om då småpluttarna står i vägen för att avskärma ledaren... synd för dem. :P

Sign In or Register to comment.