Battlebox turnering på SAGA söndag 1/9

edited 28 augusti 2013 12:42 in Warmachine / Hordes

På söndag kommer vi att köra en battlebox turnering i warmachine/hordes i Sagagallerian.

Planerad speltid är 13-18, ät lunch innan ni kommer då det inte är inplanerat någon matpaus.

Både nya och "gamla" spelare är välkomna att vara med. Det är helt gratis att vara med och det kommer att finnas några battleboxes som man kan låna ifall man inte har egna figurer ännu (Fråga här eller på fantasia ifall ni tänkt låna figurer så ni vet vad som finns). Jag (Johan) och Erik kommer att finnas på plats hela tiden och hjälper mer än gärna till med regelfrågor eller liknande så ni får gärna vara med även om ni inte har så mycket erfarenhet sen tidigare.

Vi kommer att spela på bord som är 4'x2' (hälften så stort som det bord man vanligtvis spelar på vid högre poäng). Scenarion kommer att utannonseras på plats.

Man behöver inte räkna poäng på något sätt, det som följer med när man köper en battlebox (startlådorna med en warcaster/warlock och 2-5 warjacks/warbeasts) är det som det kommer att spelas med. Har man köpt en 2 player battlebox kan man även spela med sin warcaster och jacks/beasts ifrån den (infanteristerna får inte användas).

Vi kommer att spela med "deathclock" vilket innebär att varje spelare har 30 minuter på sig att spela under varje match. Det här är väl tilltagen tid och bör vara tillräckligt för alla, är du osäker på att spela med tid så prata med mig eller Erik på plats så ser vi hur vi kan lösa det. Har ni tillgång till en schackklocka (t.ex app på telefonen) så får ni gärna ta med den.

Vi ses på söndag!

PS. Vi kommer även att ha warmachine bring in battle på Fantasia på lördag så det går bra att prova spelet på lördag också. Ta med egna figurer eller låna på plats.

Kommentarer

Sign In or Register to comment.