Necromunda, Umeå

edited 22 januari 2012 19:01 in Figurspel

Tänkte bara säga att vi är några som spelar Necromunda i Umeå. Vi använder oss av nya Necromunda Community Edition (14/9/11). Vår kampanj har precis börjat.

[ House Gangs, som är de vanligaste gängen, skapas med hjälp av Necromunda Community Edition. Grundreglerna alltså. (finns på http://anthony-case.me.uk/necromunda De hittas även på Google, som länkar till samma sida). Vi har valt de reglerna eftersom t.ex. Skillsen är mer balanserade och reglerna är mer självklara/mindre tolkningar behövs.

Outlander gäng använder sig av reglerna som finns under Specialist Games, Necromunda Resources på Games-Workshop.com Det är alltså Enforcers, Ratskins, Redemption, Scavvies, Spyrer gangs ].

Alla gäng har en övre gräns på maximalt 20 st figurer per gäng.

Kommentarer

  • Berätta mera tack... Har urkasst målade gamla Orlocks som kan få leka lite om de orkar.

  • edited 22 januari 2012 19:02

    Vi har spelat med grundlådeterrängen på våra köksbord. Blev positivt överraskad av spelet, det är riktigt kul. Lite hemmagjord terräng har använts, mest walkways. Hittade även en blogg på internet där de använde Space Hulk terrängen till Necromunda, för att representera tunnlar. Så vi tänkte låna den idéen till nästa match nu efter Jul och Nyår. Jag har spelat Escher och min motståndare har spelat Cawdor. Gängen har för tillfället 1200-1350 i Gang Rating (det är i princip start rating). Båda gängen har en Heavy Stubber var eftersom han nyss sålde en av sina för att ge sin Leader en powerfist. Som han turade fram på rare-trade tabellen, medan jag fick en vas. :)

  • edited 16 januari 2012 08:36

    Är det nån/några som är intresserade? Att starta upp ett gäng är lätt, det behövs bara 5-12 st passande figgar och ett rosterpapper.

Sign In or Register to comment.