Klintkampen 2011 Winter Edition

11012141516

Kommentarer

  • Dea dricker tyvärr bara rusbrus. Annat upprör hans känsliga mage. Inte för att vara taskig men... Så sjukt tjejigt....

    Må vara, men är då fördjävla snygg

  • edited 13 januari 2011 18:48

    Man väljer bara lore när man gör armélistan och slår fram spells inför varje match. Om man kör seerstaff så skippar man helt enkelt att slå tärningar för varje spell utan väljer dem istället.

  • Vill bara påpeka att Bebbes fusk och båg vid listutköpandet inte ligger i linje med Don Pedros(TM) värdegrund ang. fair play. Allt fusk från Bebbes sida sker på eget initiativ och är något som vi renrasiga Pedros skarpt tar avstånd ifrån.

  • edited 13 januari 2011 20:06

    Gah. Det skrivs så mycket i den här tråden att jag inte hinner läsa allt^^ Vilket i för sig är väldigt roligt :) Har korrigerat listan nu med spells och poäng. Slängde in en till ghoul och plockade bort musikanten från grave guardsen. Har hört att armybuildern är rätt bra Benjamin :p

    Man får då bara skämmas i de här kretsarna alltså.. Inte nog med att man skrattad åt och pekad på efter förra tillställningen, så postar jag FUSKlistor också^^ I den ursprungliga listan räknade jag på 25 skelettkrigare Men tog bort en för att få in lite fler magiska föremål. Och glömde nog notera det :p. vargarna var aldrig med i ekvationen.

    Dea!! Tur att du är söt^^ annars hade du kunnat förvänta dig smisk :)

  • Tycker att Barrskog här fint visar vilken värdegrund stjärtgossarna står för när han hänger ut deras senaste nyförvärv till vargarna. Ett praktexempel på den hårda och illojala mentalitet man sett i warhammersverige de sista åren. Han ger återigen exempel på en närmast resistiska elitism som gått som en röd tråd genom Don Pedros historia av regelförvrängningar och ursäkter.

    Detta sista utspel när man hänger ut lille Bebbe, mtp ålder snarast ett fosterbarn i sammanhanget är för mig symtomatiskt för den sjukdom som är Don Pedros stjärtgossar.

    Bebbe. Stå på dig. Gråt inte . Det är Don Pedros som är onda. Du är inte dålig (i vart fall inte som människa). Alla kommer vi från stjärnstoft.

  • edited 14 januari 2011 03:14

    Jo Dea, vi vet vilka du egentligen vill spela med. Men du bedömdes av lagkaptenen som för "lätt". Hos oss räcker det inte med att vara söt. Lycka till med ditt andahandslag.....

  • Pilebro -> Bebbe
    Du är inte dålig (i vart fall inte som människa)

    Haha, touché!

  • Och Dea, du är också stjärnstoft, bara lite mindre än vi andra. Man kan se dig som en liten asteroid, tyvärr består 30+nicke av supernovor. Det passar nog bättre för dig att spela med de som är lite mindre. Men du behöver inte vara ledsen för det, du ska ju som sagt ändå få vara med och ropa 30+ på den stora dagen.

  • Loremasters regeln säger väl att man ska markera de spells man väljer i sin armelista?

    Eller rättare sagt varje gång man inte slumpar spells, utan kan välja vilka det ska vara och HE staven är väl så nära man kan komma loremaster regeln. Jag spelar den som så.

  • edited 14 januari 2011 09:30

    Coolt att KK har sin egen Warhammer Errata :P

  • man får passa dig att ifrågasätta allt för många av KlintKampsKommiténs regeltolkningar, har hört att det ska vara ett kusligt gäng.. Har fått tag i en bild från deras senaste KKK möte där den mest illvillige av dem alla syns

    KKK

  • edited 14 januari 2011 09:49

    Intressant bild, ville Kuckeli klux att folk skulle rösta på Obama? Tyvärr har Klintkamps KKK visat lite rasistiska tendenser (tänker närmast Björns påhopp på Sveriges ursprungsbefolkning) därför borde alla utom mig uteslutas ur KKK, eller när jag tänker efter så borde alla uteslutas ur Klintkampen för letar man tillräckligt noga så hittar man fel hos alla (förutom hos mig) Sen så anser jag att regeltolkningar bör lämnas till Regelryttarna d.v.s the artists formaly known as Slagpåsarna.

  • Det där var tidigare. Innan KKK omvänt Lars från den ondskefulla glesbygdsdoktin som förespråkas av Don Pedros. Likt sverigedemokraterna har vi i KKK också skelett i garderoben... Idag är Lars en snäll kille som jobbar på förskola, spelar utan fuskiga magic items vars regler skrevs till en tidigare regelutgåva samt hjälper hemlösa. Om han idag vill straffa nån ollar han bara.

    Nyare forskning visar däremot att Barrskog, eller burträskdjävulen som han också kallas, i direkt nedstigande led är ättling till denne don pedro ( http://en.wikipedia.org/wiki/Don_Pedro_de_Alvarado ), och att han en längre tid blandat sedativa i WB-osten i ett försök att grumla intellektet hos motståndarna i vinterns Klintkamp.

  • Jag vill varken bekräfta eller dementera dessa uppgifter, utan hänvisar till min pressekreterare. Men visst är likheterna mellan Don Pedro de Alvarado och Don Pedro de Sagébro slående, inte minst mustaschen och posén för att framhäva de vältrimmade vadmusklerna. Hans "..skill as a soldier" samt förmåga att förslava lokalbefolknigen och också drag som många knyter till denne legend från norr, benämd av bro-brodern som "Enjaulado-Pantanos Diablo".

  • Seriöst: ang alvpinnen. Meningen i he-boken är formulerad väligt exakt. Istället för att slå fram spells i början av matchen så väljer man spells. Inte istället för att slå fram fram spells så väljer man spells före battlet . Det är kommatexknets placering som är nyckeln...

    Kombinerat med texten regelboken tycker jag det är svårt att tolka på nÅt annat sätt än det Lars gjort, om ingen PRAO-elev på gw skrivit nått annat i en faq..

  • edited 14 januari 2011 17:20

    Om det är KKK eratan ser ut så antar jag att min 330e post i denna tråd står fast, där jag skrev vilka spells jag kommer till att använda. Nu även uppdaterat listan. :)

  • Den unge herr Bedboy visar en lysande anpassningsförmåga när han flexibelt böjer sig för Hr Pilebros närmanden, då har vi fastställt att unge Johan kommer att spela med Melkoth's mystifying miasma, och Okkam's Mindrazor och att Björn har förtjänat en plats i Gnällspikarna. problemet är att det föder nya frågor som t.ex. "Får får får" och vem kommer att ta Björns plats i rullator maffian?

  • P.s jag har fått in en röst och den handlade om ollning. ingen som har lust att vara lite snäll?

  • edited 14 januari 2011 21:11

    Var det gnälligt? Så här i efterhand tycker jag att det på dålighetsskalan högst högst hamnar på "mycket barnsligt att du alltid ska ha rätt".... Om det var gnälligt ber jag om ursäkt, eller med andra ord: Snälla, snälla, snälla!!! Tvinga mig inte att spela på deas lag igen!! Jag vill va med Mappe

    PS Min 6-åriga dotter tycker också att den där ordvitsen är rolig DS

    Är lite trött och kan inte låta bli att lägga iväg den här: Hur vet man att nån fått en spark i röven?

  • Det ser man för att medarna sticker ut!!!

    Nått ska man väl ha för att man jobbar på Fritids! :)

  • edited 15 januari 2011 07:30

    Loremaster-regeln innebär väl att en wizard kan alla spells ur en lore, inte att man får välja sitt level-antal spells istället för att slumpa? Det är som forbidden lore, master of sorcery eller slannens förmåga, och där markerar man återigen vilken LORE man använder i armélistan, inte vilka spells. Enda gången man markerar spells som jag kan komma på är när du köper enstaka till din vampyrnekro, annars slumpas/väljs dessa inför varje match innan karaktären deployas.

    Erik/Viggo behöver nog däremot markera vilken LORE han ska spela med på sin master of sorcery, som förövrigt är så nära loremaster-regeln man kan komma.

  • Sorry Dennis, det här har inte med Loremaster att göra. :)

    The Army List

    (sidan 134)

    "... Although you won't generate the spells that your Wizards know until you start to play your game (see page 142) you do need to make a note in your army roster of which spell lore each of your Wizards will use. If you have a Wizard that is allowed to choose specific spells, you must select which spells they are at the time you pick your army". (emph. added)

  • Ah, måste ha missat det där. Sorry, Loremaster eller ej ska han ändå skriva ner spells innan för det står ju faktiskt så i regelboken. Is my face red or what!

  • vem tar med dumstrut? jag vet ett passande hörn i lokalen där du kan stå ;P

  • Hur kommer det sig att du är bekant med detta hörn? Är det en position du oftast hamnar i (med dumstrut)?

  • Jag ska bringa spik och strut, inga problem ;)

  • Glömde lägga in loren i andra listan. Life såklart :-) .

  • Ollning, såklart. Hoppas du har med rengöringsmedel....

  • Nivån i den här tråden blir bara brunare och brunare...

  • Ok nu har vi fått in två röster, jag står själv och väger mellan två alternativ både på ollningen och vem som har snällast lista.

Sign In or Register to comment.