rasernas svaghet/styrka

edited 2 augusti 2009 11:09 in Warhammer fantasy
tjenare.

ska vara med i fanatic nu till hösten å då har jag funderat lite på vad man ska köra för taktik mot alla olika raserna. jag är inte van vid alla ras å kan därför inte allas styrka/svaghet så undra om ni kan hjälpa till å diskutera?
skriv gärna ner:
-rasen namn
-styrka (t.ex har dom allways strike first som high elf, e dom snabba som wood elf, en hord arme som skaven eller är dom bara biffar med bra armor som dwergar)
-svagheter (t.ex är dom sega som dwergar, rädda som gobblins, tål dom lika lite som wood elf, eller är dom dyra i poäng som high elf)
-allmän taktik mot dom (hur ska man besegra dom)

MVH Viking

Kommentarer

  • kan ju också börja med ett inlägg

    ras: Dark Elf

    Styrka: dom har alla Eternal Hatred, många enheter med bra S (CoK S4-6, BG S4 , Ex S6, War H S5 räknar S4+ som bra), snabba vanlig M5 + harpis, monster m.m som har högre M, bra LD och dom kan om dom vill mata på många A (t.ex repeatercrossbow, witch elf, corsairs med Sea Serpent standard=Frenzy), bra magifas med Power of Darknes (magi som kan ge D3+1 PD).

    Svaghet:tål lite (T3 å många som bara har armor 5+) (är dålig på deras svagheter för tycker dom äger:P)

    Taktik:se till å få slå först mot dom för ni vill inte att dom ska få slå tillbaks alltid (å dom tål lite så är inte så svårt), skut ihjäl dom kraftiga enheterna för det är dom som är farliga i närstrid (som sagt dom slår med hatred å kan med hör S + bra WS 4-5).
Sign In or Register to comment.