BloodBowl - Lila Rosen gör debut...

edited 12 juli 2009 06:13 in Blood bowl

Lagets Ägare också dess största Beundrare...

Föredetta maskot till människolaget Bögenhausen, Lila Rosen sticker inte under stol med att denna/denne är totalt besatt av sitt lags kultur och ras.

Mest uppseendeväckande: I blek eller sprakande magenta räds inte lagets växande skara av anhängare ta med sina allra minsta till arenornas läktare. "Vissa saker måste man göra", uttalade sig en läspande, halvåret gammal albinotös på tre kilo "Annars är man bara en liten lort".

Mer eller mindre smittbärande dagismöss skrudar sig i kronor av silkespapper och anländer i grupper om dussintals syskon, alla målade i förskoleverksamhetens ogiftiga pigmentutbud. Att sporten kretsar kring bärsärkagång och ohämmat våld verkar iallafall lagets spelare ha insett.

Lila Rosen finns alltid på plats, lika hysteriskt dekorerad och engagerat illmarig som när denna/denne var anställd i det syftet, istället för som idag: sinnessjukt stolt ägare. Inför titeln gör ex-maskoten en olustig grimas och får en smärtad glimt i de belladonnasvarta ögonen... ja, iallafall av vad vi tyckte oss kunna se bakom ansiktsmasken av papie mache och råttskelett. "Äga är ett så magstarkt ord... Jag bara... uppmuntrar dem." Vad de heter? Det har de inte kommit överens om ännu, men jag hoppas de bestämmer sig snart, byråkratin verkar himla noga med det där med namn... Att man ska ha ett, alltså." Efter detta sitt sista svar vände sig personen ifråga om utan avsked och strosade planlöst bortåt, en lång, slapp svans i persikofärgat tyg släpandes över det nötta stengolvet.

...

Kommentarer

  • bra jobbat! du måste dock lära dig att skriva skaven istället för scaven.. det är bland det oheligaste man kan göra ;)
Sign In or Register to comment.