ViSpGrädde! Turnering i Warhammer Fantasy - Inga restriktioner!

Lördagen den 1:a juni är det dags igen att spela restriktionslös fantasy. Dags att damma av Throgg, Queek eller Konrad! Turneringen spelas på en dag och börjar halv elva för att ingen ska behöva kliva upp för tidigt. Anmälningsavgiften ligger på 150:- och för det får ni inte bara spela figurspel i skogen utan det ingår också en tacobuffé! Nu finns inga ursäkter längre. Anmäl er genom att skicka ett mail till vispofficial@live.se.

Turneringen är på 2000 poäng och det existerar inga restriktioner annat än de som finns i relevanta regelböcker/FAQ osv. ARMÈN SKALL VARA MÅLAD. Måste du fråga någon om din armé är målad så är den inte det. (En väldigt bra tumregel).

Vi håller till i Vilhelmina i samma lokal som förra året. Det är i malgomajskolans gymnastikhall på Bondegatan 14. Denna plats borde alla telefoner hitta till. Gratis parkering finns vid hallen.

Vi kör igång halv elva med introduktion, välkomsttal, kaffe och dylika livsnödvändiga saker. Första matchen bör starta klockan 11 i en perfekt värld. Efter första matchen kör vi en lunch då ni kan gå ut och äta i det vackra Vilhelmina eller köpa korv i turneringslokalen (som för övrigt går att göra när ni vill). Därefter körs två matcher i snabb följd och efter det; middag i form av en utsökt tacobuffé. (Det slår korv på statoil any day). Sista matchen kör vi efter middagen och sedan delar vi ut priser till personer som förtjänar dem. (Det brukar oftast vara vinnaren, nästan-vinnaren och kanske blir det ett specialpris också).

Anmälan kan göras i den här tråden,via mail till vispofficial@live.se eller till Jon Borg på Fantasia. Anmälningsavgiften betalas till PG: 160 99 49-1 där ni uppger ert namn och ärende som meddelande. De som vill betala kontant kan göra det på Fantasia.

Scenariohäftet finns på https://www.dropbox.com/s/ow1ai337s90c67k/Regelhäfte ViSpGrädde.pdf

Anmälda:

01: Erik Elinge

02: Erik Öhman

03: Tobias Lönnberg

04: Martin Persson

05: Alexander Lejon

06: Elias Palmarsson

07: Niklas Fällman

08: Andreas Eriksson

09: Mattias Staaf

10: Jon Borg

11: Benjamin Hyvönen

12: Kristoffer Wikner

13: Niclas Ledin

14: Robin Andersson

15: Marcus Eriksson

Reserv: Marcus Malmbo

«1

Kommentarer

Sign In or Register to comment.