Norrland Slowgrow 2015

Vi kommer att spela en liga som främst är inriktad till de som vill börja med warmachine/hordes eller påbörja nya faktioner i Luleå, Skellefteå, Umeå, Ö-vik och Sundsvall. Alla är självklart välkomna att delta oavsett om du inte alls spelat warmachine/hordes tidigare eller om du vill spela med en faktion du redan har i ligan.

Ligan kommer att starta Måndagen den 25e Maj och pågår under sommaren, målet är att alla deltagare ska ha målat två spelbara 50p listor till Höstens Fantasia Fanatic. Respektive poängsteg kommer att spelas under daturmen nedan:

15p - 25/5 - 7/6

25p - 8/6 - 28/6

35p - 29/6 - 26/7

50p - 27/7 - 24/8

Runt den sista helgen på varje poängsteg från och med 25p så kommer vi att hålla i en turnering i någon av de deltagande städerna, var respektive turnering hålls kommer annonseras ut minst en månad i förväg.

Genom att måla figurer och spela matcher under ligan så samlar man ihop poäng, dessa poäng kommer att användas som lotter vid prisutdleningen efter att ligan avslutats. Detta innebär att den som har mest poäng inte är garanterad något pris men varje poäng du samlar in ger dig en större chans att kamma hem något pris. Vi hoppas att detta gör att poängen alltid fungerar som en morot för att måla och spela mer även om man hamnar efter de som spelar och målar mest.

Deltagande i ligan är gratis och Fantasia kommer att sponsra priser till ligan. Priserna kommer bestå av presentkort, det totala antalet och beloppet kommer bero på hur många deltagare det blir i ligan.

Har man inte möjlighet att delta i ligan från början så går det bra att hoppa på ligan när som helst under tiden den pågår. En exakt lista på vad man får poäng för finns på Fantasia samt under följande länk: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OwOzXKAOs7q-Cd7Xn0_86uOa-mLeYo1SeWZWVGaG_Q0/edit#gid=0 Extrapoäng för vissa saker kan tillkomma under ligans gång.

Ligans poängställning kommer att finnas online via https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HUccym1fSXs1BBeehZfjIzanahAx5UZgXI0EzFCoWp8/edit#gid=1136788173 där du också kan fylla i dina egna poäng. Vill du inte fylla i poängen själv där så går det bra att rapportera dem till din lokala arrangör eller Fantasia med jämna mellanrum.

Alla som är med i ligan får gärna lägga upp bilder, battlereports m.m. på ligans blogg: https://wmhnorrland.wordpress.com Kontakta oss med din mailadress så får du möjlighet att logga in.

Ifall man köper sina figurer till ligan på Fantasia eller Speltid.se (från första maj till ligans slut) och kan visa upp figurerna målade (på fantasia eller via bloggen) innan ligan är slut får man presentkort på 5% av inköpsvärdet på de aktuella figurerna utöver eventuella övriga priser från ligan

Vanligtvis spelas det Warmachine och Hordes på FUSK i Umeå på onsdagar men man kan självklart spela sina ligamatcher när man själv har möjlighet och hittar motstånd.

/Johan Dyrlind och Erik Öhman i samarbete med Fantasia (www.speltid.se)

För att delta i ligan skriv direkt här eller kontakta mig eller er lokala arrangör. (David Lindegren i Luleå, John Allgulander i Skellefteå, Henrik Tegman i Ö-vik och Linus Wallin i Sundsvall)

Kommentarer

  • Wooosh! Pepp pepp pepp! Mycket utav planering etc för warmachine sker över facebook så är det någon som vill bli tillagd så kan ni skriva här så kan jag lägga till er till våran eminenta grupp!

Sign In or Register to comment.