Slowgrow liga 2014

edited 29 september 2014 14:02 in Warmachine / Hordes

Umeå Slowgrow 2014 Vi kommer att spela en liga som främst är inriktad till de som vill påbörja nya faktioner i Umeå. Alla är självklart välkomna att delta oavsett om du inte alls spelat warmachine/hordes tidigare eller om du vill spela med en faktion du redan har i ligan.

Ligan kommer att starta Måndagen den sjätte oktober och avslutas i och med Fantasia Fairytale Open turneringen 6-7 December.Under de första tre veckorna kommer vi att spela 25p, efter det ökar vi till 35p, vidare till 42p och avslutar med 50p. Datumen för respektive poängnivå:

25p - 6/10-26/10 35p - 27/10-9/11 42p - 10/11-23/11 50p - 24/11-7/12

Genom att måla figurer och spela matcher under ligan så samlar man ihop poäng, dessa poäng kommer att användas som lotter vid prisutdleningen efter att ligan avslutats. Detta innebär att den som har mest poäng inte är garanterad något pris men varje poäng du samlar in ger dig en större chans att kamma hem något pris. Vi hoppas att detta gör att poängen alltid fungerar som en morot för att måla och spela mer även om man hamnar efter de som spelar och målar mest. Deltagande i ligan är gratis och Fantasia kommer att sponsra priser till ligan. Exakt vad priserna kommer vara är inte bestämt i nuläget men kommer att presenteras så snart vi har bestämt det.

Har man inte möjlighet att delta i ligan från början så går det bra att hoppa på ligan när som helst under tiden den pågår. En exakt lista på vad man får poäng för finns på Fantasia samt under följande länk: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OwOzXKAOs7q-Cd7Xn0_86uOa-mLeYo1SeWZWVGaG_Q0/edit?usp=sharing. Extrapoäng för vissa saker kan tillkomma under ligans gång.

Ligans poängställning kommer att finnas online via https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HUccym1fSXs1BBeehZfjIzanahAx5UZgXI0EzFCoWp8/edit?usp=sharing där du också kan fylla i dina egna poäng. Vill du inte fylla i poängen själv där så går det bra att rapportera dem till någon av oss eller Fantasia med jämna mellanrum.

Vanligtvis spelas det Warmachine och Hordes på FUSK på onsdagar men man kan självklart spela sina ligamatcher när man själv har möjlighet och hittar motstånd. /Johan Dyrlind och Erik Öhman i samarbete med Fantasia

Kommentarer

  • edited 29 september 2014 18:11

    "Måste" man börja med en ny faktion? Skulle det vara acceptabelt att fortsätta med en faktion man spelar, så länge som man endast köper/målar/spelar med nya figurer?

    EDIT: Såg sen att det stod i texten. My bad.

Sign In or Register to comment.