För oss som gillar Litteratur.

edited 29 februari 2008 16:18 in Stridshammaren.se
Hej alla ni glada, detta är väl egentligen en fråga till de osunda individer som basar över denna sida. Varför finns inget sub-forum för oss seriösa BL-litterärer? Det är i sanningen tunnsått med sådana across the web, om man undantar BL's eget forum dvs. hää...

Kommentarer

  • Sant, men å andra sidan så finns det inget sub-forum för Flames of War, Lord of the rings och till exempel specialist games istället för att lägga dem i ett random sub-forum. Jag håller dock med dig kapten, det skulle vara kul med ett bl-sub-forum.
  • Tja, jag kan ju starta i denna då, vad sägs om Scourge the Heretic? Jag fick väldigt sköna rpg 80-tals vibbar av den, sedan gillade jag framförallt att det var mer cloak 'n' dagger än skjuta sönder heretics till höger och vänster, en bra samling karaktärer också. Jag gillade inte det repetativa användandet av orden "riposte" och "concern". Överlag en bra läsning, 2 av 3 kokosbollar. Och för er som känner er manande att själva försöka bli BL-författare så håller BL en short story tävling via sin hemsida, sista anmälningsdatum är 3:e Mars, så skynda skynda.
  • Starta en ny tråd (förslagsvis i 40k-kategorin) om ni vill diskutera enskilda böcker. Det här var en tråd om huruvida det behövs en ny kategori eller inte.

Sign In or Register to comment.