Vårturnering i X-Wing på Internationella Star Wars dagen den 4:e Maj i Östersund.

edited 14 april 2014 22:51 in Figurspel

Vårturnering i X-Wing på Internationella Star Wars dagen den 4:e Maj.

Turneringen kommer att hållas på gamla teatern i Östersund. Det blir en klassisk 100pts swiss system turnering där vi efter 4st 75 minuters matcher skal kora en nedre norrlandsmästare. Vi räknar med att hålla 14 platser till förfogande men om intresset är stort kan vi utan problem fylla ut till 20 platser. Vi beräknar att köra igång 10:00 och borde hinna med två matcher före lunch och två efter.

Vi kommer om allt går vägen att kunna dela ut lite godis gåvor från Fantasy Flights game night kit till deltagarna samt några riktigt trevliga priser till vinnarna.

Vi kommer även att få celebert besök av Daniel Hansson som kommer upp och håller ett Star Wars vernisage på plats samt eventuellt kommer det lite Cosplay med då det ryktats om en viss Leia som nyligen rymt från Jabbas palats.

Planen är att vi skall kunna boka in en lunch på plats i Gamla Teatern i anmälningsavgiften och vi återkommer med mer info när det är spikat med vilken typ av mat, men vi räknar med att kunna hålla anmälningsavgiften till runt 100:-

Låter det intressant? Kontakta då Jonas Svensk för preliminär intresse anmälan antingen på facebook, eller via mail: jonke_olsson@hotmail.com

https://www.facebook.com/events/467935413340240/

Sign In or Register to comment.