EuroBowl 2014 - Rösta nu!

edited 18 december 2013 15:08 in Blood bowl

Hallå.

Det är dags att börja planera inför EuroBowl 2013. Vi kommer rösta fram en lagkapten på ett liknande sätt som förra året. (http://talkfantasyfootball.org/viewtopic.php?f=48&t=37374)

Har ni tankar om röstningen eller vill nominera någon är det bara att ni hör av er till mig. magnus.lyrberg@stockbowl.se är en bra kommunikationskanal.

Kommentarer

 • Bra att detta styrs upp redan nu. Förstår att vi fick en 9:e plats (med samma poäng som 7:an) vilket inte är illa. Sverige har ju fått en del bra publicitet via Chaos Cup , så nu är det bara att se till så att vi dominerar i Belgien 2014 också.

 • Finns det förresten mer detaljerade resultat postat någonstans? Man blir ju lite nyfiken att se lite mer detaljerat hur det gick.

 • Jag tror inte de har fått upp det fullständiga resultatet ännu, men jag gissar att det dyker upp inom några dagar.

  Jammydodger var bästa svensk i laget med 4.5 poäng (3 win, 3 draw), jag var näst bäst med 4 poäng (3 win, 2 draw, 1 loss).

 • edited 18 december 2013 15:08

  EuroBowl 2014 är i Belgien. Vill DU vara med i det Svenska landslaget?

  Valet av våran kapten är i full gång. Gå in på http://forum.swebba.com/index.php?p=/discussion/3/lagkapten-eurobowl-2014-presentationer och läs deras presentationer och rösta på den du tycker verkar bäst.

 • Det vore sjukt kul att måla landslagets teams, matchande i Sveriges färger. Med lagmedlemmarnas hemkommuner representerade i respektive lag. Drömma kan man ju :)

Sign In or Register to comment.