Infinity

edited 3 januari 2013 12:13 in Figurspel

Detta är en efter sökning av spelar av Corvus Belli spelet Infinity och ett för söka att väcka liv i nya spelare av dessa mycket rolliga och action fyllda Skirmish spel.

"Infinity is a game with 28mm high metal miniatures that simulates combat and special operations in a science fiction environment with Manga aesthetics. Infinity miniatures are characterized by the high quality and detail of their modeling, the dynamism of their postures and their futuristic aesthetic." - [Infinity's hemsida] http://www.infinitythegame.com/infinity/en

Spelet är enkelt att komma in i men svårt att bemästra där det finns en vid mängd figurer till varje faktion som är något av det bästa detaljerade 28mm figurer som jag har set bland alla figur spel som jag har sett och spelat. Detta är ett mycket narrativt spel där dina figurer kan göra hjältedåd men också förlora stort då båda spelarna är alltid aktiva under hela spelet och där det båda agerar och reagerar på det som pågår på spelplanen.

I fall du skulle vara intresserad så finns alla regler och armé listor att ladda ner från [Infinity's hemsida] http://www.infinitythegame.com/infinity/en gratis, det finns en också armybuilder (som är gratis) så det är enkelt att bara komma in i spelet och pröva på det. Och för oss som har lite sämre med pengar så är detta också ett ganska billigt figur spel där du kan få ihop en armé på under tusen lappen.

Kommentarer

  • Äger Haqqislam. Sitter i Umeå. Har nog glömt det mesta men har lagom många gubbar

  • Nice kul att göra att det är någon som sitter har i stan med detta spel, jag skälv äger Nomads och Yu Jing. Och jag har glömt en massa också med spelet då jag inte har haft något att spela med på ett långt tag med det är enkelt att komma in igen med spelet.

Sign In or Register to comment.