BUBBLE höstliga 2011

15678911»

Kommentarer

  • Oj, finalen avgjord? Eller övertid nu? :)

  • Låt mig bara säga att jag nu har en ny kopp till jobbet.

  • Grattis, maila mig ditt bomätke/teambadge så ska jag beställa efter kopparna till dig och Dante...

  • edited 20 april 2012 10:37

    Grattis till segern!

    Dåligt dygn för slutspel för Khanmank :P

  • Haha faktiskt.

    Ahjuste min mail är blood.bowl@live.se

  • Matchrapport från finalen:

    Det märktes att båda lagen var nervösa för början av första halvlek bjöd på mycket dubbel-skallar och brända rerolls. Necroromantics lyckades dock att med sin första blocken skada Bull Centauren Hrukk, Apotek-Arne räddade dock honom kvar i matchen. Necroromantics pressade ganska hårt på Bigheads planhalva och en ghoul lyckades roffa åt sig bollen. Bull Centauren Ftorrk knuffade dock omkull honom och bollen studsade lite fram och tillbaka innan den landade i hans händer. Halvdåligt spel uppvisades från båda sidor igen, med mycket push och lite pow, men Ftorrk avancerar framåt. Ghoulen Thomas Score försöker blitza bollen ur hans händer men ramlar och slår sig istället så det är istället i stort sett bara för Ftorrk att promenera in i mål med den.

    Andra halvlek bjöd på aningen bättre spel, men som Necromantics Coach Dan-Johan de Marco sa efter matchen "Båda lagen spelade dåligt, men Bigheads var helt enkelt bättre på att vara dåliga än oss. Den låga publiksiffran tyder på att det var många som redan innan matchen gissade sig till att det skulle bli låg kvalité på spelet." Bigheads försöker trycka på med sina Bull Centaurer framåt men ett par tappra zombies låser upp dem tillräckligt länge för att Nathaniel Havethorn skall kunna springa in med bollen i mål rätt så ohotad. Efter avspark så trycker Necromantics trycker på igen i ett försök att kvittera innan andra halvlek slutar. Detta slutar dock i katastrof när hobgoblinen tripper får tag i bollen och plötsligt så är alla Necroromantics spelare för långt upp på Bigheads planhalva för att kunna försvara ordentligt. Trots flera försök att sätta stopp för är det så att Tripper bara behöver göra två GFI i turn 16 med en reroll för att göra ett avgörande. Han snubblar dock till, lyckas få ordning på benen med ett reroll för att sedan på mållinjen snubbla igen och tappa bollen. En Bigheadspelare som vill förbli anonym sa efter matchen "Jag trodde alltid han fått sitt namn för allt knark han stoppar i sig, men tydligen är det för att han alltid snubblar när han blir nervös."

    Förlängningen började med att Necroromantics sparkade till Bigheads. I sedvanlig ordning trycker Necroromantics på hårt mot Bigheads bollhållare och denna gång ger det resultat. Bigheads som har slut på rerolls lyckas dock inte hålla emot och deras försvar faller ihop. En enda hobgoblin håller emot och försöker sätta stopp för det hela, Tripper som ställer sig i vägen för Varulven Johann Wolfman von Goethe. Goethe blitzar honom och springer in med bollen i mål och avgör matchen. Efter matchen säger Goethe i en intervju med TT att det inte var så att blitzen knappt rörde i Tripper, utan att det mer var så att han åter igen snubblade av nervositet. I övertid dog också den något ökände spelaren Captain Morgan för andra gången i ett tappert försök att hålla bort kaosdvärgar från Goethe.

Sign In or Register to comment.