Försäsongsmatch BUBBLE4

edited 20 april 2010 22:35 in Blood bowl

Burträsk, Tackle-tidningen (TT)

Tackle-tidningen fick under eftermiddagen idag höra ett rykte om att två av BUBBLEs mest berömda coacher genom tiderna i all hemlighet höll på att mustra sina legioner för att kunna utföra dold försäongsträning inför BUBBLE 4. Detta kunde vi såklart inte tillåta, utan sände ut en reporter som lyckades nästla sig in på stadion trots rigorös säkerhet och det faktum att matchen spelades i en avlägsen håla i de norra delarna av ligans täckningsområde.

Väl på plats lyckades vår utsände ta reda på att det var de gamla blodsugarna i Sylvania Suckers som bokstavligen återuppstått från de döda för att återigen trakassera både spelare och publik i sin eviga jakt på blod.

På andra sidan planen stod den smått legendariska coachen Trukbert som enligt rykten på Cabalnet fått sparken från sitt tränarjob åt KHL(Kosovo Heroic League)-laget KS Razorbacks. Dock såg det snarare ut som att han tagit med sig hela laget för istället för hans gamla Necromantic-lag var det idel rakryggade alver i hans bås!

Matchen i sig visade sig dock vara en besvikelse trots de närvarande stornamnen. KS Razorbacks bjöd på alvboll av typisk öststats-kvalitet (stel och tråkig) medan Sylvania Suckers gav ett minst sagt blekt intryck (pun intended). När matchvisslan blåste fanns endast en Thrall kvar på planen för blodsugarna som får bege sig hem att slicka sina sår (bokstavligen)!

Kommentarer

Sign In or Register to comment.