RoE enligt NROK

edited 11 november 2007 18:01 in Warhammer 40k

Denna diskussion behandlar RoE enligt NROK.

Kommentarer

  • En liten fråga: Det finns alltså inga restriktioner på vad arméerna får innehålla?

    En liten tanke om Sabotage också... Eftersom uppdraget är skrivet som det är så krävs det att man har en fienderunda efter sin egen för att man ska kunna hinna spränga ett objektiv. Spelaren som inte börjar har alltså en färre runda på sig att klara uppdraget eftersom denne inte kan sabotera färdigt på sin sista tur. Spelaren som börjar har dock all möjlighet att panga färdigt precis innan matchens slut (alltså i sin sista tur). Borde det inte skrivas om så att laddningarna sätts i början av sin nästa tur, så att det blir lika många chanser för båda spelarna? Då tar det ju också lika lång tid att sätta laddningarna som att desarmera dem.

  • Helt rätt att det inte finns några restriktioner på vad armén får innehålla. 1000pts och stndard foc är i sig självt en väldigt bra begränsing och man måste hushålla mer med både poäng och enheter för att kunna ha möjlighet med att kunna klara uppdragen. Man har inte råd med en stor värsting enhet eller massa små offerbara enheter.

    Inget av objektiven är i grund och botten tänkta att vara "lika" eller rättvisa. Det är därför som man som spelare själv väljer vilket objektiv man spelar och mot vem. Men det finns inget som säger att exempelvis sabotage alltid kommer se ut som den gör då hela dokumentet ständigt är i fokus för potentiela bra updateringar.
Sign In or Register to comment.